Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Vărsător. Vărsătorii își cumpără un teren sau o casă. În cuplu, spun ce au pe suflet. 

S-ar părea că Vărsătorii au nevoie, uneori,  de un weekend prelungit. Luni, 15 mai, Luna se va afla în zodia Capricorn și în „casa a XII”- a din astrograma lor.

Din cauza asta, Vărsătorii nu vor fi în formă, vor trage de timp și, pe cât posibil, vor amâna, pentru a doua zi, tot ce nu e urgent.

Marți, însă, Luna se va muta în zodia lor, unde va sta până joi noaptea, așa că Vărsătorii vor reuși să recupereze timpul pierdut. Luna în zodia lor îi va ajuta să găsească soluții ingenioase și îi va încuraja să fie cât mai creativi și mai originali.

Marți, 16 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va „lucra în echipă” cu Soarele. Iar asta înseamnă că Vărsătorii vor repara câte ceva prin casă sau că vor face rost de bani și vor pleca la cumpărături.

Dacă bugetul de care dispun nu va fi suficient, Vărsătorii trebuie să aibă „puțintică răbdare” pentru că vineri, Luna va intra în zodia Pești și le va purta noroc. Vor primi bani! („casa Banilor” din astrograma Vărsătorilor este chiar în zodia Pești).

Aflată în zodia Taur, planeta Mercur le poartă noroc Vărsătorilor care în această sâptămână se mută într-o altă casă, celor care vor să cumpere sau să vândă un imobil sau un teren și celor care au nevoie de acte oficiale pentru locuință ori se luptă în instanță pentru o moștenire.

Dar cel mai important eveniment astrologic al săptămânii este, și pentru Vărsători, intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în data de 20 mai.

Prezența Soarelui în Gemeni „energizează” așa-numita „casă a Iubirii” din astrograma Vărsătorilor. Aceasta se referă nu doar la viața afectivă a nativilor, ci și la copiii acestora, la hobby-urile lor, la talentul lor creativ.

Ce cristale să poarte Vărsătorii

Soarele în Gemeni le aduce Vărsătorilor noroc în iubire, armonie în cuplu și relații extraordinare cu proprii copii sau, celor care doresc să devină părinți, vești bune.

Dar în „casa Iubirii” se află și Marte, „planeta Acțiunii”. Vărsătorii care iubesc, în taină, pe cineva, își iau inima în dinți și spun ce au pe suflet.

Dar și Vărsătorii nemulțumiți de relația sentimentală nu mai tărăgănează lucrurile și spun exact ce gândesc și ce doresc.

Marte în Gemeni îi ajută și pe Vărsătorii care au un hobby și vor să îl transforme într-o afacere, dar și pe cei care vor să își schimbe stilul de viață și să înceapă, de exemplu, să facă sport.

În această săptămnă, cristalele  cu efect se talisman pentru zodia Vărsător sunt agata mov și citrinul.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-05-11T16:54:47+03:00 16:54

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More