Connect with us
Horoscop săptămânal 2 - 8 aprilie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele singure care călătoresc în străinătate își pot întâlni marea iubire.

Cele care au relație, trec printr-o perioadă complicată, cu probleme financiare sau reproșuri reciproce privind cheltuielile sau cu opinii diferite privind problemele unui copil.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Fecioară anunță ”probleme în paradis” chiar de luni, când sectorul Iubirii din astrograma nativilor va fi afectat de aspectul tensionat format de Marte, planeta Războiului și Saturn, planeta Responsabilității.

Fecioarele vor fi nemulțumite de atitudinea partenerului sau, după caz, vor face comparații între actualul și ”ex”-ul și vor căuta nod în papură.

Tensiunile se vor menține și în cursul zilei de marți, când nativii își vor idealiza un fost partener sau vor da vina pe partener că nu le oferă o iubire ”ca în filme”.

În unele cupluri, tensiunile vor fi provocate de opiniile diferite privind o sarcină sau de soluțiile necesare pentru rezolvarea unei probleme de sănătate ori de altă natură cu care se confruntă un copil.

Miercuri, 4 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect conflictual cu Marte, iar joi, cu Saturn. Efectele acestor aspecte se vor simți și în săptămânile următoare, așa că, pentru Fecioare, începe o perioadă foarte complicată în plan sentimental sau în relația cu copiii.

Iar atmosfera în cuplu va fi marcată și de tranzitul retrograd al planetei Mercur, planetă care îi patronează pe nativii Fecioară.

Mercur retrograd poate aduce probleme financiare, certuri din cauza bugetului comun, reproșuri reciproce privind cheltuielile sau contribuția partenerilor sau disensiuni legate de investiții și priorități.

Mercur retrograd se ală în zodia Berbec, alături de Uranus și multe soluții financiare pot apărea în mod surprinzător, așa cum multe cheltuieli neplanificate pot da bugetul familiei peste cap.

Ziua de vineri, 6 aprilie, va fi potrivită pentru vizite la rude sau pentru cumpărarea de cadouri pentru cei dragi.

În weekend, Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma Fecioarelor și va putea să refacă armonia, dacă nativii vor face primul pas spre împăcare, dacă nu îi vor reproșa partenerului greșeli din trecut și dacă nu vor încerca să își impună punctul de vedere în ceea ce privește programul familiei pentru următoarele zile.

Pentru cei singuri, o călătorie ”la mare distanță de casă” poate fi ocazia perfectă pentru întâlnirea cu Marea Iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top