Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Rac - Concentrează-te pe familie și pe cei dragi

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii își evaluează relațiile (inclusiv cea sentimentală) și vor să se retragă din cele în care nu sunt apreciați cu adevărat. 

În weekend, intră într-un nou cerc social care îi va ajuta și încuraja să își pună în valoare experiența și cunoștințele.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunță, pentru luni, tensiuni între persoana iubită și un prieten sau rezultate nesatisfăcătoare în promovarea unui proiect la care nativii au muncit cu drag în ultima perioadă.

Tot luni, planetele Marte și Saturn vor forma un aspect tensionat, afectând sectorul Mariajului și al parteneriatelor profesionale din astrograma generală a Racilor.

Pe de o parte, Marte îi va face pe Raci mai impulsivi și mai dominanți decât de obicei, iar pe de altă parte, Saturn le va cere maturitate, seriozitate și responsabilitate.

Unii nativi vor avea senzația că sunt singurii care vor cu adevărat ca mariajul sau colaborarea să reziste și vor fi tentați să facă reproșuri și chiar să amenințe cu despărțirea. Dar o astfel de abordare nu va avea efectul scontat.

Mai bine ar provoca discuțiile lămuritoare marți, 3 aprilie, când Luna se va afla în sectorul Iubirii și creativității din astrograma lor și le va fi aliat important. Totuși, să nu uite că Mercur, planeta comunicării, se află în tranzit retrograd și nimic din ceea ce se stabilește acum nu va rămâne ”bătut în cuie”.

Mai mult, în zilele de miercuri și joi, Mercur retrograd va forma aspecte conflictuale cu planetele Marte și Saturn, aflate în sectorul Relațiilor din astrograma Racilor, iar efectele acestora se vor simți și în săptămânile următoare.

Pentru Raci, va urma o perioadă de evaluare a relațiilor de orice fel și cei nemulțumiți de modul în care sunt tratați vor decide că e mai bine să se retragă.

Dar, pentru că Mercur este retrograd până la jumătatea lunii aprilie, mulți nativi vor reveni asupra hotărârilor luate acum, iar alți nu vor lua, deocamdată, nicio decizie clară.

În ultima parte a săptămânii, Racii își vor face noi prieteni sau vor intra într-un nou cerc social ori într-o rețea profesională, unde se vor simți apreciați și încurajați să își pună în valoare experiența și cunoștințele.

Și s-ar putea ca sfatul sau exemplul unui prieten să ți ajute să își revizuiască planurile de viitor. Dar momentul acțiunii ar trebui să fie amânat până după data de 15 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top