Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Săgetător - Norocul le bate la ușă

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Săgetător- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Săgetător- Oana Hanganu. Săgetătorii care cer acum o mărire de salariu se pot lovi de refuzul șefilor.

Aceștia vor folosi, drept argument, lipsa resurselor financiare sau vor dori să impună, în schimb, responsabilități suplimentare, cu care nativii nu vor fi de acord.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să nu își programeze întâlniri importante nici luni, nici marți, pentru că nu vor fi în formă maximă și pot apărea și probleme financiare.

Luni seară, planetele Marte și Saturn vor acționa în tandem în casa Banilor din astrograma generală a Săgetătorilor: Marte îi va face combativi în apărarea intereselor personale, dar Saturn va aduce restricții sau va impune responsabilități sau obligații suplimentare.

Săgetătorii care vor cere, de exemplu, o promovare și o mărire de salariu, se vor lovi de refuzul șefilor, care vor folosi drept argument lipsa resurselor sau vor impune, în schimb, responsabilități cu care nativii nu vor fi de acord. În astfel de cazuri, insistența nu va aduce schimbările dorite, ci va tensiona și mai mult situația. Dar, după data de 16 aprilie, totul se va rezolva mai ușor.

Miercuri, 4 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Marte, iar joi, cu Saturn. Efectele acestora se vor face simțite și în săptămânile următoare, așa că pentru Săgetători va urma o perioadă în care investițiile și cheltuielile trebuie alese cu grijă, pentru că ele vor cere multă muncă și multe sacrificii din partea nativilor.

Vineri, 6 aprilie, va fi o zi excelentă în plan sentimental: Săgetătorii vor face și vor primi declarații, partenerul îi va surprinde cu daruri, iar în cazul celor singuri, Uranus aflat în casa Iubirii ar putea să aducă o dragoste la prima vedere. Pentru unii Săgetători, aspectul armonios dintre Uranus aflat în casa Iubirii și Luna aflată chiar în zodia lor ar putea aduce o veste surpriză legată de o sarcină sau de nașterea unui copil.

În weekend, Luna se va afla în Capricorn și va îndrepta atenția Săgetătorilor spre resursele financiare, iar unii nativi își vor găsi un job suplimentar pentru a-și suplimenta veniturile. Schimbarea va fi bine venită, chiar dacă activitatea în sine va începe în a doua parte a lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top