Connect with us
Horoscop săptămânal 2 - 8 aprilie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii care se mobilizează rapid pot transforma provocările profesionale în oportunități.

De exemplu, cei care preiau, din mers, un proiect la care renunță un coleg, chiar dacă asta înseamnă muncă în plus, pentru repararea greșelilor acestuia.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie pentru zodia Vărsător anunță oportunități profesionale chiar de luni și oportunități financiare în cursul zilei de marți, cu condiția ca nativii să reușească să se mobilizeze rapid și să nu refuze provocările.

Luni, de exemplu, un coleg va renunța la un proiect, iar cei care vor fi de acord să îl preia din mers, vor avea de câștigat pe termen lung, chiar dacă vor fi nevoiți să repare eventuale erori sau chiar să refacă proiectul de la zero.

Astfel de provocări care se pot transforma în oportunități sunt aduse de Marte, planeta Acțiunii și Saturn, planeta Responsabilității, care luni, 2 aprilie, vor acționa în tandem și le vor cere nativilor Vărsător să se adapteze rapid și să nu rateze momentul.

Miercuri, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Marte, iar joi, cu planeta Saturn. Pentru Vărsători, Mercur retrograd va acționa în casa Comunicării, iar Marte și Saturn, în casa Trecutului și a secretelor. Aceste aspecte vor influența întreaga săptămână, motiv pentru care Vărsătorii trebuie să evite certurile cu foști colegi, prieteni sau parteneri, iar în cuplu sau în afacerile actuale, să nu aducă în discuții probleme din trecut, care oricum nu mai au nicio importanță.

Prezența planetei Uranus în sectorul Comunicării din astrogramă, în aspect armonios cu Luna aflată în casa Prietenilor, le poate aduce în cursul zilei de joi o șansă extraordinară de a face parte dintr-un cerc select profesional, care îi va ajuta, ulterior, în carieră.

Vineri, 6 aprilie, Vărsătorii pot primi invitația-surpriză la un eveniment sau pot pleca într-o scurtă călătorie cu grupul de prieteni.

În weekend, Luna se va afla în casa Trecutului din astrograma Vărsătorilor, aducând nostalgie și sensibilitate și favorizând stingerea unor conflicte și detașarea de trecut. Duminică, norocul le va surâde în plan financiar, iar nativii Vărsător pot primi sau câștiga, în mod nesperat, o sumă de bani, pe care se vor grăbi, în următoarele zile, să o dea pe cadouri pentru cei dragi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top