Connect with us
Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii trebuie să se implice mai mult în problemele casnice și să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei, mai ales dacă au copii.

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn este dominat de aspectul tensionat dintre Mercur și Pluton, care le cere nativilor să dea o mai mare atenție familiei sau să se implice mai mult în rezolvarea unor probleme legate de casă.

Acest aspect se formează în cursul zilei de joi, 26 aprilie, când se va face simțit și efectul așa-numitei ”conjuncții” dintre planetele Marte și Pluton, aflate în Capricorn. Aceasta le va cere nativilor acțiune concretă și decizii clare.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Dar, până atunci, ziua de luni, 23 aprilie, va fi una cu noroc în plan financiar, cu succes în afaceri de familie sau cu tranzacții imobiliare avantajoase pentru nativi.

Marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În acest timp, Venus, supranumit, în astrologie, ”Micul Benefic”, va acționa în casa Profesiei și a sănătății din astrograma generală a Săgetătorilor.

Venus le va aduce șanse de câștig suplimentar, relații foarte bune cu colegii și, în cazul unor probleme de sănătate, însănătoșire rapidă. Aflată în Gemeni, planeta Venus poate să le aducă nativilor singuri și o idilă cu un coleg sau cu un partener de afaceri.

Ziua de miercuri, 25 aprilie, va fi potrivită pentru călătorii sau distracție alături de persoana iubită, pentru mai mult timp petrecut alături de copii sau pentru o mai efectivă implicare a nativilor în viața propriilor copii.

După ziua tensionată de joi, vor urma câteva zile cu Luna în zodia Balanță, care va influența în mod pozitiv sectorul Carierei din astrograma nativilor Capricorn. Aceștia vor fi remarcați și apreciați ”la scenă deschisă” de către șefi, vor fi promovați și își vor consolida statutul în companie. Veștile sunt bune și pentru cei care își caută un job.

Un alt aspect important va fi cel format, duminică, de Soare și planeta Saturn. Soarele se va afla în casa Iubirii și a copiilor din astrogramă, iar Saturn, în Capricorn, iar nativii vor avea parte de o zi excelentă pentru viața sentimentală și pentru relația cu copiii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top