Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Leu

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Leu. Leii trebuie să rezolve probleme pe care le-au ignorat sau amânat până acum.

Pentru Lei, săptămâna 3-9 iulie începe cu Soarele în casa Trecutului și a secretelor și cu Luna în casa Familiei din astrograma lor.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

S-ar putea ca luni și marți, nativii Leu să afle secrete de familie sau să fie nevoiți să își modifice programul pentru a rezolva probleme de familie mai vechi, pe care le-au ignorat sau amânat până acum.

Miercuri, Venus se va muta în zodia Gemeni, ajutându-i pe Lei să își facă noi prieteni.

În cazul Leilor, prezența planetei Venus în zodia Gemeni poate transforma o relație de prietenie într-o poveste de dragoste.

Joi, planeta Comunicării și a călătoriilor, Mercur, se va muta în zodia Leu, unde va sta până în 26 iulie. Pentru Lei începe, așadar, o perioadă cu multe evenimente și călătorii.

Vineri, Luna aflată în Săgetător va aduce romantism și sensibilitate în relația de cuplu a Leilor, iar sâmbătă, îi va motiva pe aceștia să petreacă mai mult timp liber în mijlocul naturii.

Duminică va fi Lună Plină în Capricorn. Pentru Lei, Luna Pină va aduce schimbări în stilul de viață, dar și posibile schimbări la locul de muncă.  Despre acestea, nativii vor afla în zilele următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top