Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Pești

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Pești. Peștii își trec în agendă măcar o mini vacanță departe de casă.

Pentru Pești, săptămâna 3-9 iulie începe cu multă emoție și romantism în viața sentimentală.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

În cazul unora dintre nativi, acest romantism este însoțit de idealizarea unei iubiri din trecut sau de așteptări nerealiste privind actuala relație de cuplu.

Luni și marți, astrele vor amplifica sensibilitatea Peștilor, în zodia cărora se află, acum, planeta Iluziilor, Neptun.

Miercuri, planeta Iubirii, Venus, se va muta în zodia Gemeni și, până la sfârșitul lunii, va aduce armonie în familia Peștilor și îi va ajuta să anuleze eventuale tensiuni și conflicte.

Joi, planeta Mercur se va muta în zodia Leu, iar atenția Peștilor se va muta spre sănătatea personală și spre job-ul de zi cu zi.

Încurajați de Mercur, care este planeta Călătoriilor, nativii Pești își vor trece în agendă măcar o scurtă vacanță, departe de casă.

Vineri, Luna aflată în Săgetător, le poate aduce o ofertă de muncă, pe care Peștii nu se vor grăbi să o accepte.

În weekend, Peștii se vor întâlni cu prietenii sau vor petrece ore bune promovându-și afacerea sau proiectele personale  pe internet.

Luna Plină de duminică îi poate ajuta pe nativii Pești să înceapă, sub o stea norocoasă, un proiect profesional, împreună cu un bun prieten.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top