Connect with us
Horoscop saptamanal 4-10 iulie 2016. LUNA NOUA IN RAC

Știri

Horoscop saptamanal 4-10 iulie 2016. LUNA NOUA IN RAC

Horoscop saptamanal 4-10 iulie 2016. Luna Noua in Rac din 4 iulie vine cu o serie de schimbari importante pentru majoritatea semnelor zodiacale.

BERBEC

Te asteapta cateva clipe de vis in saptamana cuprinsa intre 4 si 10 iulie. Vei avea parte de suficienta libertate incat sa te apuci de ce vrei tu. Vei trai niste momente asemanatoare cu iesirea dintr-o temnita lunga si chinuitoare. Zile favorabile: miercuri si sambata.

TAUR

Esti favorizat in Casa Carierei din toate punctele de vedere: ideile tale nu vor produce doar bani, ci vor atrage respectul colegilor care nu au incaput pana acum de tine. Din punct de vedere amoros, e posibil ca lucrurile sa scartaie, insa nu e nimic grav. Zile favorabile: luni si miercuri.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 iulie 2016

TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

GEMENI

Se anunta o noua relatie de iubire la orizont, asa ca pregateste-te pentru momente de tandrete cum nu ai mai visat. E timpul sa iti oferi o sansa la fericire dupa saptamanile de agonie prin care ai trecut. Zile favorabile: miercuri si vineri.

RAC

Saptamana urmatoare este marcata de o serie de framantari interioare. Multe intrebari nu isi vor gasi raspunsul nici in intervalul urmator, insa fiecare pas facut inainte te va indeparta tot mai tare de probleme. Zile favorabile: sambata si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top