Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele sunt mai preocupate de sănătatea lor. Acum pot „adopta”, cu succes, o nouă dietă sau un nou stil de viață.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Fecioară anunță succes profesional și relații armonioase la serviciu.

Planeta Venus, aflată în zodia Vărsător, va activa, până duminică, sectorul Profesiei din astrograma generală a Fecioarelor.

Iar asta înseamnă relații armonioase cu șefii și colegii, șanse de promovare și câștiguri suplimentare sau succes pentru nativii care sunt în căutarea unui job.

Dar prezența planetei Venus în Vărsător poate însemna și o mai mare atenție acordată sănătății (pentru că, într-o astrogramă, profesia și sănătatea se află în același sector).

Din acest motiv, săptămâna este potrivită pentru o nouă dietă sau pentru un nou stil de viață, cu cheltuielile aferente. Acestea pot fi motiv de ceartă în familie, în seara zilei de luni sau în zilele de joi și vineri.

În ziua de duminică, 11 februarie, planeta Venus va părăsi semnul Vărsătorului și va ajunge în Pești, unde va rămâne până în martie.

Semnul Peștilor patronează sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Fecioarelor, iar prezența planetei Iubirii în acest sector nu poate fi decât de bun augur.

Pentru Fecioarele singure, va urma o perioadă favorabilă iubirii și întâlnirii sufletului pereche, iar pentru cele care au, deja o relație, o perioadă fără tensiuni sau probleme majore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top