Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele vor renunța la spiritul critic în relații, dar și la prudența financiară în afaceri și achiziții.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru zodia Fecioară începe cu o zi tensionată la locul de muncă, provocată de opoziția dintre Lună și  Marte.

Luni, 7 august, Fecioarele nu vor mai accepta să muncească și pentru alții sau peste program, chiar dacă li se promit recompense ulterioare.

Luna Plină din seara aceleiași zile va activa suplimentar zona Profesiei din astrograma Fecioarelor.

Ele vor deveni mult mai conștiente de valoarea muncii lor și de rolul pe care îl au în echipă.

Marți, 8 august, această schimbare de atitudine le poate aduce schimbări pozitive în plan financiar, iar ziua de miercuri poate veni cu un nou contract sau cu o nouă ofertă de colaborare.

Joi, 10 august, va fi o zi dominată de armonie și în viața de cuplu, și în relațiile Fecioarelor cu prietenii sau colegii.

Vineri, 11 august, Fecioarele care au în agendă negocieri sau examene vor fi ajutate de astre, iar cele care merg la cumpărături vor găsi tot ce își doresc, la prețuri foarte bune.

Sâmbătă, 12 august, Fecioarele vor renunța la spiritul critic în relații, dar și la prudența financiară în afaceri și achiziții.

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară, îndemnându-i pe nativi să ia în calcul schimbările esențiale pe care le doresc în viața lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top