Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii trebuie să păstreze echilibrul între carieră și viața personală. Cei singuri primesc multe invitații și ”ies din carapace”, dar evită, deocamdată, să se implice sentimental.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Rac anunță succes în carieră sau afaceri și mai mult dinamism în relația de cuplu. Pentru Racii singuri, săptămâna aduce ocazii interesante care îi pot scoate din ”carapacea” lor, dar, deocamdată, aceștia vor evita să se implice sentimental.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Rac – Oana Hanganu

Săptămâna începe cu un aspect tensionat între Mercur, aflat în sectorul Carierei și Pluton, aflat în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor. Acest aspect poate aduce probleme în cuplu din cauza atenției excesive pe care nativii o acordă carierei sau probleme de comunicare între nativi i un partener de afaceri sau un colaborator important.

În cursul zilei de marți, 8 mai, bugetul Racilor poate fi afectat de cheltuieli absolut necesare pe care nativii trebuie să le facă pentru imagine, promovare sau pentru un proiect profesional sau pentru înscrierea la un curs ori la o competiție.

Miercuri, 9 mai, s-ar putea ca Racii să fie nevoiți să medieze un conflict între persoana iubită și un prieten sau să nu fie deloc mulțumiți de alegerile copiilor în materie de prieteni, iar în zilele de joi sau vineri, planurile de călătorie ale Racilor pot fi afectate de resursele financiare insuficiente sau primite cu întârziere de nativi.

În weekend, Luna se va afla în zodia Berbec și în sectorul Carierei din astrograma Racilor, așa că mulți dintre nativi vor merge la serviciu, vor lua parte la evenimente cu caracter profesional sau își vor trece în agendă întâlniri de afaceri.

Tot în weekend, mai precis în ziua de duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și va ajunge în ”casa Prietenilor” din astrograma generală a Racilor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Aflată în semnul Taurului, planeta Mercur va dinamiza viața socială a Racilor, va îmbunătăți comunicarea acestora cu prietenii și le va aduce noi oportunități profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top