Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii pot rata un loc de muncă foarte bun dacă refuză ori nu au timp să investească într-un program de perfecționare sau să călătorească în interes profesional.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Leu pune mare accent pe relația nativilor cu partenerul de cuplu, chiar de luni, când Luna se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Mariajului din astrogramă.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Leu – Oana Hanganu

Dar tot luni, obligațiile profesionale sau problemele de sănătate ale unei persoane apropiate îi pot determina pe Lei să își schimbe planurile de vacanță. Aspectul tensionat de careu dintre Mercur și Pluton format în ziua de luni poate însemna, pentru unii nativi, șanse scăzute în obținerea unui loc de muncă foarte bun dacă refuză ori nu au timp să investească într-un program de perfecționare sau să călătorească în interes profesional.

În ziua de marți, 8 mai, ar fi bine ca Leii să nu se bazeze doar pe ajutorul promis de un prieten pentru un proiect personal, dar se vor bucura de apreciere și susținere din partea familiei.

Mijlocul săptămânii va fi tensionat la serviciu pentru Lei, deoarece creativitatea lor nu va fi apreciată la adevărata valoare sau proiectele pe care le vor propune șefilor nu vor primi, deocamdată, aprobare. În plan amoros, însă, Leii vor avea parte de multă pasiune și nativii singuri ar putea trăi o aventură de neuitat.

Ziua de vineri, 11 mai, le poate aduce Leilor o mărire de salariu sau măcar o promisiune legată de o promovare sau vești bune pentru cei care doresc să lucreze în străinătate.

În weekend, aspectul pozitiv format de Soare (care ți patronează pe Lei) și Pluton (planeta Transformării) îi va motiva pe Lei să ia în calcul schimbări majore în plan profesional sau în ceea ce privește stilul de viață.

Tot în weekend, mai precis în cursul zilei de duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Aflat în semnul Taurului, Mercur va acționa în ”casa Carierei” din astrograma Leilor și le va aduce noi oportunități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top