Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au nevoie de tact și diplomație. În cuplu pot izbucni certuri de la simple fleacuri, iar la job, li se încredințează sarcini care nu sunt trecute în fișa postului.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe familie chiar de luni, când Luna se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Casei și familiei din astrogramă.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Zilele de luni și marți sunt potrivite pentru investiții și ”proiecte de familie”, bugetul casei fiind influențat de prezența Micului Benefic Venus în zodia Gemeni. Dar Venus în Gemeni va influența și relația de cuplu, aducând mai multă pasiune și atenuând eventuale tensiuni.

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

În plan profesional, Scorpionii vor avea motive de nemulțumire în primele zile din săptămână. De exemplu, s-ar putea să li se ceară să îndeplinească și sarcini care nu sunt trecute în fișa postului.

Ziua de miercuri, 9 mai, le cere Scorpionilor tact și diplomație, pentru că Soarele (aflat în sectorul Mariajului) și Jupiter (aflat în zodia lor) formează un aspect conflictual. S-ar putea ca în cuplu să izbucnească certuri de la simple fleacuri și să apară, la lumină, frustrări, reproșuri, nemulțumiri neexprimate până acum.

Din fericire, spre seară, când Luna se va afla, deja, în ”casa Iubirii” și va fi în armonie cu planetele din ”casa Comunicării”, armonia în cuplu se va reface.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în zodia Pești, în armonie cu planeta visării, Neptun și le va aduce Scorpionilor singuri șansa de a se îndrăgosti de cineva special.

Vineri, 11 mai, unii Scorpioni vor primi oferte de colaborare care îi vor lua prin suprindere, iar alții vor fi interesați de job-uri suplimentare sau noi de domenii de activitate.

Ziua de sâmbătă poate fi complicată pentru nativii Scorpioni care nu își îndeplinesc obligațiile asumate printr-un contract de colaborare sau care provoacă tensiuni la locul de muncă.

În ziua de duminică, 13 mai, planeta Mercur, va intra în zodia Taur și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Scorpionilor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Aflat în Taur, Mercur va favoriza comunicarea în cuplu și va influența în mod pozitiv colaborările profesionale ale nativilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top