Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii sunt recompensați pentru rezultatele obținute la serviciu sau pentru ajutorul acordat cuiva. În relația cu prietenii li se recomandă mai multă discreție privind proiectele de viitor.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Vărsător anunță un armonie în plan sentimental, dar posibile tensiuni în negocieri, afaceri sau călătorii și le recomandă nativilor să aștepte până și sau vineri dacă au de semnat contracte sau de rezolvat probleme legale.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu

În primele zile din săptămână, Luna se va afla în zodia Vărsător și va fi în armonie cu Venus, planeta Iubirii, aflată în ”casa Iubirii”, iar acest aspect le va aduce noroc nativilor, inclusiv celor singuri. Mai mult, acest aspect armonios va influența în mod pozitiv și relația Vărsătorilor cu copiii lor.

Dar, în primele din săptămână, se va forma și un aspect tensionat între planetele Mercur și Pluton, care va afecta negocierile sau afacerile nativilor și va provoca întârzieri sau complicații în timpul unor călătorii.

În ziua miercuri, 9 mai, s-ar putea ca Vărsătorii să fie nevoiți să facă slalom printre obligațiile de serviciu și cele de familie, dar și să primească o recompensă neașteptată pentru rezultatele obținute în ultima perioadă la job sau pentru un ajutor acordat, cândva, cuiva.

Zilele de joi și vineri vor fi dominate de prezența Lunii în ”casa Banilor” din astrograma Vărsătorilor, iar aspectele favorabile formate de aceasta cu Soarele și planetele Neptun, Pluton și Marte le vor aduce noroc nativilor.

Sâmbătă, 12 mai, Luna se va afla în zodia Berbec, alături de planetele Mercur și Uranus, iar Uranus este chiar planeta care ți patronează pe Vărsători. Dar, pentru că planeta Mercur va forma un aspect tensionat de ”careu” cu Marte, aflat în ”casa Secretelor” din astrograma Vărsătorilor, acestora li se recomandă discreție privind viața personală și proiectele de viitor. În plus, li se recomandă să verifice informațiile primite chiar de la prieteni (sau mai ales de la ei…)

Duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii și va acționa în sectorul Familiei din astrograma Vărsătorilor. Aceștia vor petrece mai mult timp cu familia, vor călători împreună cu cei dragi sau vor fi interesați de tranzacții imobiliare sau afaceri de familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top