Horoscop saptamanal 8-14 august 2016. Tensiune in familie pentru Berbeci

06.08.2016
Horoscop saptamanal 8-14 august 2016. Tensiune in familie pentru Berbeci

Horoscop saptamanal 8-14 august 2016. Care vor fi zodiile avantajate de astre in aceasta saptaman. Previziunile astrologice pentru toti nativii!

Berbec

Nu este cea mai buna saptamana pentru Berbeci. Sunt posibile unele dificultati financiare, unele dificultati la locul de munca. Unii nativi chiar pot sa isi schimbe locul de munca. De asemenea, vor fi unele tensiuni in familie, mai ales cu fratii. Zile benefice: 8.

Taur

O saptamana buna la locul de munca pentru tauri, care vor fi in centrul atentiei. Posibile unele tensiuni cu partenerul de viata, legate de bani. Disconfortul termic s-ar putea sa ii afecteze, insa nu este nimic serios. Zile benefice: 11 si 14.

Gemeni

In sfarsit rasare si putin soare pe strada Gemenilor. Vor fi apreciati pentru ideile lor si se vor simti in largul lor, dupa o lunga perioada de timp. Putina neliniste in planul financiar, unde nu ar strica mai multi bani. Poate aparea o surpriza in planul saptamanal. Zile benefice: 9 si 10.

Citeste si: Horoscop lunar august 2016. Dificultati pentru toate zodiile

Rac

Sunt posibile unele dificultati de comunicare in aceasta saptamana. O cearta poate sa apara cu cineva apropiat din familie sau cu un prieten. Racii stau bine cu banii, dar nu ar trebui sa exagereze cu cheltuielile. Zile benefice: 12 si 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare