Connect with us

Știri

Horoscop saptamanal 8-14 august 2016. Tensiune in familie pentru Berbeci

Leu

Tensiuni insemnate pentru Lei in relatiile cu prietenii si in relatiile cu persoana iubita. Apar cateva cheltuieli neprevazute de natura sa le dea bugetul peste cap. Pot primi spre finalul saptamanii o veste neasteptata, care sa mai le reduce din stresul acumulat. Zile benefice: 13 si 14.

Fecioara

Este o saptamana in care acesti nativi au nevoie de odihna si de relaxare. Pot primi unele bonusuri la locul de munca si acest lucru le da sperante pentru o vacanta pe care si-o doresc de multa vreme, insa pe care nu si-au permis-o. Se pot certa cu persoana iubita, din cauza unor infidelitati. Zile benefice: 10 si 11.

Horoscop saptamanal 8-14 august 2016

Balanta

Balantele vor avea o saptamana conflictuala, in care vor intra in tot felul de dispute cu unele persoane care au interese ascunse. Partea buna este ca lucrurile merg foarte bine din punct de vedere financiar. In plan sentimental, nu se anunta schimbari importante. Zile benefice: 9 si 12 august.

Scorpion

Desi la locul de munca lucrurile merg bine, nativii Scorpion nu se pot abtine de la cheltuieli inutile, iar banii pe care ii fac se duc repede. Pentru Scorpionii care inca nau gasit marea dragoste, aceasta poate fi o perioada excelenta sa inceapa cautarile si sa experimenteze. Zile benefice: 8 si 13.

Sagetator

Sagetatorii pot fi atrasi in unele scandaluri, de aceea ar fi de preferat sa nu intre in discutii contradictorii. Sunt mai gelosi decat in mod obisnuit, iar acest lucru provoaca tensiuni in relatia cu persoana iubita. Zile benefice: 12.

Citeste si: Zodia masculina experta in sex

Capricorn

Nativii Capricorn sunt prinsi intre problemele lor si cele ale apropiatilor. Este o perioada de confuzie pentru ei si pot face unele greseli.Vesti bune din sectorul financiar, unde lucrurile incep sa se redreseze. Zile benefice: 8 si 11.

Varsator

Varsatorii incep sa descopere ca nu toti cei apropiati lor sunt prieteni adevarati. Este o saptamana in care au parte si de lucruri bune, dar si de intamplari mai putin fericite. Stabilitate in planul afectiv. Zile benefice: 10 si 12.

Pesti

Au multe decizii de luat in aceasta saptamana si simt o oarecare presiune. Neliniste in planul sentimental: unii se gandesc la o despartire, altii viseaza la nunti. Zile benefice: 13.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top