Connect with us
Horoscop Acvaria saptamana 18 - 24 februarie 2019

Știri

Horoscop săptămânal Acvaria 11 – 17 februarie 2019

Balanță

Uneori, din suferință pot apărea cele mai bune soluții, deci nu te supăra că, pe moment, lucrurile nu merg așa cum ai fi dorit. Poate mai apar și lacrimi, și suspine, și tristeți, dar ele nu fac altceva decât să te ambiționeze să scoți la iveală ce ai mai bun și a le pune la treabă pentru a depăși cu brio momentul fragil.

Un eșec de moment poate fi, de fapt, punctul de plecare spre un mare succes, deci nu te lăsa copleșit de acest moment critic. El te poate ajuta să descoperi ce trebuie făcut, și mai ales să scoți la iveală acele resurse fantastice de luptător, care te îndeamnă să treci la fapte.

Ceva ce, acum, merge prost, va merge excelent peste câteva zile, pentru că, dacă totul ar merge ușor, ca la carte, nu ai mai sonda atât de serios în adâncurile tale după cele mai de preț resurse. Suferind, le cauți, le găsești, le folosești, și totul ia o întorsătură mai bună!

Scorpion

Ai avut încredere în mersul unui proiect, poate convins de aparentele bune intenții ale celor implicați, dar acum îți dai seama că nu ar fi meritat atâta încredere.

Ar fi fost mult mai bine să fii mai prudent, mai rezervat, să nu-ți deschizi mintea și inima in fața unor persoane care e posibil să fi profitat de încrederea pe care le-ai acordat-o, te trezești la realitate, poate cam dur, poate cam brusc, dar trebuia să se întâmple odată și-odată, ca să nu investești mai departe noi și noi cantitați de incredere in ceva sub așteptări.

Le consideri prețul de plătit, sacrificiul necesar pentru a depăși momentul, și chiar dacă acum te doare și te decepționează, ești capabil să-ți revii și să… îți retragi la timp ambasadele. Ieși din acea relație sau colaborare, din care mulți au de caștigat, numai tu nu! De ce să dai și să dai intruna? Gata, inchide robinetul, nu merită!

Citește mai departe în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4 5

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top