Connect with us
Horoscop Acvaria saptamana 18 - 24 februarie 2019

Știri

Horoscop săptămânal Acvaria 11 – 17 februarie 2019

Săgetător

Dacă te complaci, mai departe, în zona ta de confort după principiul ”las că merge și-așa”, fii sigur că nimic nu se va schimba în (mai) bine. Nu accepta condițiile anterioare, doar pentru că preferi banalul cu care ești obișnuit, pentru că nu faci altceva decât să rămâi blocat în rutină, în pasivitate, în nemișcare. Fă chiar și cea mai mică schimbare de program, ieși un pic în afara rutinei de zi cu zi și imediat vor apărea și roadele mult așteptate.

Poate ești tentat să te bucuri mai departe de ceea ce știi că merge oricum, chiar dacă e sub așteptări sau sub puterile tale, dar acest lucru nu te ajută nici să progresezi, nici să te dezvolți, nici să treci la nivelul următor. Te ține într-o zonă comodă de bine, dar fără nimic nou în peisaj. E nevoie să-ți înfrângi cu mult curaj comoditatea, lenea, obiceiurile, tabieturile, pentru că ele te țin pe loc!

Capricorn

Luptă, nu te lăsa, fii tare, fii ambițios, înarmează-te cu tot arsenalul necesar victoriei, pentru că ai toate șansele să ieși învingător din orice confruntare de forțe. Te folosești de instrumente corecte, ce au la bază adevărata ta valoare, și pentru că faci totul ca la carte, tu vei câștiga orice competiție. Combativitatea ta e la cote maxime acum, și nu te lași până nu pui mâna pe roadele visate.

Poți trece prin tot felul de momente în care e nevoie de mai multă voință, de ambiție, de dat din coate… de agresivitate (în sensul bun al cuvântului) și dacă te implici în luptă, tu vei fi printre fruntași.

Dacă ai de dat examene, dacă participi la vreun concurs cu scopul obținerii unui succes deplin, hai, acum e momentul să te implici trup și suflet, pentru că șansele de a atinge apogeul sunt cele mai mari. Poți ieși primul din orice cursă, deci pune mâna pe arme și la luptă!

Citește mai departe în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4 5

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top