Connect with us
Horoscop Minerva, 11-17 iulie 2016. Probleme pentru Pesti

Știri

Horoscop saptamanal Minerva, 11-17 iulie 2016. Probleme pentru Pesti

Leu

Parca se mai linisteste acest nativ. Vor intelege ca exista o Instanta Suprema pentru fiecare. Vor multumi pentru clipele de liniste sufleteasca. Se deblocheaza si sectorul financiar. Pentru multi Lei incepe un nou ciclu al destinului. Se mai da si o batalie in planul spiritual.

Saturn le-ar putea provoca mici probleme de incredere, pentru a le testa stapanirea de sine. Foarte activa axa de comunicare. Au o decizie de luat, pe care au amanat-o de multa vreme.  La nivel relational, lucrurile nu stau asa cum si-ar dori. Sa aiba rabdare si sa ia lucrurile pe rand. Posibile probleme cu tensiunea si oboseala.

Horoscop Minerva, saptamana 11-17 iulie 2016

Fecioara

Citeste si: Zodia care va avea doua luni de vara de cosmar

Pentru unii este o saptamana cu dus-intors. Vine o confirmare profesionala, dar exista si posibilitatea caderii in dizgratie. Fecioarele pot da cu piciorul unor posibilitati. Pluto lucreaza fantastic la nivel de subconstient si le deschide chiar si cele mai imposibile cai de acces, dar ii obliga sa faca lucruri pe care de obicei ei nu le fac.

Se tot acumuleaza o energie care vizeaza viata profesionala, sociala, dar si relationala. Poate sugera si o problema de natura psihica. Ma refer la varii frici, cum ar fi atacurile de panica. Trebuie sa gaseasca o cale de eliberare. Fecioarele s-ar putea sa nu stie cum sa foloseasca energia aceasta.

Pana pe 15 iulie, Luna va face conjunctie cu Marte, iar unii domni pot fi impulsivi. Ca sanatate, problemele intestinale sunt la ordinea zilei.

Balanta

Se pot pomeni ca pierd un contract important, un proces, ca vor sa se duca la cineva care se ocupa de terapii alternative. Balantele pot spune lucruri deranjante care ar putea duce la pierderea unui loc de munca. Pe parcursul mai multor zile, au o decizie care vizeaza diverse discutii, pe care nativii le vor pune in circulatie pentru invatarea unui anumit segment de populatie.

Ca sanatate, sa fie atenti la tulburarile gastrice, la raceli, prostatite, infectii urinare. Indicele termic isi spune cuvintul.

Scorpion

Fac orice ca sa se mentina in atentia lumii. Membrii familiei se vor razvrati si le vor cere socoteala. TOtul va pleca de la un gest banal. Discutia va incepe de la bani sau de la faptul ca partenerul de viata vrea sa inceapa ceva pe cont propriu, cu care Scorpionul nu va fi de acord.

S-ar putea spune ca Scorpionii nu mai au pe unde sa isi scoata camasa. Banii vin, dar se duc in proiecte pe care doar ei le stiu. Accentul se pune pe 14 si 15 iulie.

Sanatatea lor se circumscrie evenimentelor din saptamana. Ei somatizeaza evenimentele care nu le plac.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top