Connect with us
Horoscop Minerva, 11-17 iulie 2016. Probleme pentru Pesti

Știri

Horoscop saptamanal Minerva, 11-17 iulie 2016. Probleme pentru Pesti

Sagetator

Evenimentele se petrec la nivelul comunicarii, pe ideea de respect de sine si statul financiar. Atentie la 13, 14, 15 iulie! Pot iesi in paguba sau pot fi pacaliti! Posibil ca sa nu le mai placa ceva in gospodarie, dar sa nu instraineze. Comunicarea este excelenta, dar sa nu se puna problema negocierii unui contract care nu le convine.

Sagetatorii nu mai sunt creduli, devin taiosi, chiar sarcastici. Ce se intampla in familie poate sa le dea de gandit. Ca probeleme de sanatate, dureri de spate. Sa fie atenti la ce mananca!

Horoscop Minerva, saptamana 11-17 iulie 2016

Capricorn

Saturn ii pune intr-o situatie delicata din punct de vedere social. Iese ceva la iveala legat de ei, care capata alte conotatii. Pe 13 si 15 iulie vor afla de la cine pornesc atacurile. Opozitia Soare-Pluto aduce discutii in familie, probleme vechi pe care le tot amanau. Sa fie atenti la ce oportunitati apar, pentru ca se poate naste ceva care aduce profit.

Foarte bine sustinut sectorul muncii. Iese in evidenta creativitatea lor. Ca sanatate, le sugerez atentie la metabolism si alimentatie.

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Varsator

Casa carierei bine sustinuta. Sunt foarte atenti la detalii, iar Saturn le da stabilitate in cariera sau le da posibilitatea de angajare, daca nu sunt angajati. Axa financiara este destul de bine sustinuta, doar ca banii cum vin, asa pleaca. Nici acum nu realizeaza ca au invatat sa isi administreze bugetul.

Ca sanatate, le atrag atentia la alimentatie. Trebuie sa invete sa se relaxeze!

Pesti

Pestii sunt macinati ca mai intotdeauna de intrebari existentiale. Devin capriciosi si subiectivi. Incep sa aiba accente de stari maniacale si obsesive. Se pot prabusi in cea mai neagra depresie. Familia ii ajuta cat poate. Daca se pregatesc admitere la facultate, pot fi in pragul unui atac de panica. Mai poate fi un aspect, se pot pregati de casatorie si pot intra in panica.

Cei care lucreaza sunt in cursa contra cronometru pentru a-si dovedi eficacitatea. Mercur si Marte in conjuctie le exalta trairile si starea de visare. Ca sanatate, sa fie atenti la oboseala.

Horoscop Minerva, 11-17 iulie 2016. Previziuni facute la 6TV.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top