Connect with us
Horoscop Minerva pentru saptamana 18-24 iulie 2016. Previziunile astrologului Minerva pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop saptamanal Minerva, 18-24 iulie 2016. Ce zodii vor fi avantajate

Horoscop Minerva. Previziuni pentru saptamana 18-24 iulie 2016. VIDEO LA FINAL DE ARTICOL.

Berbec

Doua lucruri sunt importante pentru ei: banii si munca. Cei fara un loc de munca isi vor gasi unul sau vor face ceva care sa le asigure un trai decent. Zile benefice: 19, 20 si 21 iulie.

Sa fie atenti la vorbele care circula pe la spatele lor. Se lamuresc traume care au stat ani de zile ascunse. Vor incerca sa gaseasca o cale a destinului printr-un mentor. Vor trebui sa fie puternici emotional si maturi. Gasesc drum catre cunoasterea absoluta.

Medical, putem vorbi despre neliniste si stari anxioase.

Taur

Pentru acesti nativi vorbim despre sensibilitate. Au nevoie de afectiune. Sperantele le sunt legate de o minune legata de sanatatea unui parinte, dar din pacate nu se va produce. Au o perioada incarcata in a doua parte a saptamanii. Pot resimti disconfortul unei traume din trecut.

In aceasta saptamana, au talentul de a analiza lucrurile si au o intuitie extraordinara. Exista, insa, pericolul de a aluneca pe panta alcoolismului.

Gemeni

Sensibilitate la cote inalte, cu marcaj puternic pe Casa Creativitatii. Lucrurile se reaseaza, incep sa creeze, sa creioneze ce ar dori. Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature. Pentru cele tinere, e o invalmaseala de sentimente. Unii se simt prizonieri in relatie.

Profesional, lucrurile incep sa se aseze la munca. Pot elibera energii creatoare. Zi buna: 21 iulie. Pe 22 iulie, sa aiba grija la atacuri de imagine. Ca parte financiara, au ganduri mari, isi doresc sa investeasca. Ca sanatate, epuizare nervoasa si oboseala.

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-24 iulie 2016. Se complica lucrurile pentru Raci

Rac

Vor avea rabdarea si sufletul puse la incercare. Vor trebui sa scoata bani din pamant ca sa rezolve o serie de probleme sau pierd din cauza unei femei sansa unei realizari financiare. Axa financiara ramane viciata. Dupa 20 august vor scapa de stresul banilor.

Imaginatia si nevoia de a crea sunt exaltate, dar aceasta imaginatie nu e neaparat in lumea artei, ci in domeniul educatiei. Ca sanatate, cei cu problemele cu diabetul sau tensiunea sa aiba grija la oscilatiile termice.

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top