Connect with us
Horoscop saptamanal 18-24 iulie 2016. Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie in aceasta saptamana a lunii iulie. Previziuni pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop saptamanal 18-24 iulie 2016. Se complica lucrurile pentru Raci

Horoscop saptamanal 18-24 iulie 2016. Soarele intra in Leu pe 22 iulie la ora 12:32, iar Luna Plina se formeaza in Capricorn pe 20 iulie la ora 01:57, scrie teotrandafir.com. Vezi ce efecte produc aceste evenimente astrologice.

BERBEC

Perioada cuprinsa intre 19 si 24 iulie este ideala pentru calatorii, deci e bine sa iti faci planuri in acest sens. Se rezolva problemele amoroase, iar cu banii vei sta numai bine. Zile favorabile: miercuri, vineri si sambata.

TAUR

Dorinta de a face bani din piatra seaca va creste intr-un mod incredibil si, ce e interesant, iti vor veni idei care ii vor uimi pe cei din jur. Clarifici o serie de probleme de natura emotionala. Zile favorabile: marti si miercuri.

Citeste si: Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

Citeste si: TOP 4 Cele mai bune mame in functie de zodie

GEMENI

Apar incercari grele in sectorul carierei si va trebui sa fii ochi si urechi la tot ce se va intampla mai ales in dupa amiaza zilei de 21 iulie. Zile favorabile: miercuri si vineri.

RAC

Se incurca lucrurile pe toate planurile din cauza incapacitatii tale de a recunoaste ca gresesti. Te asteapta o saptamana in care va trebui sa treci multe examene, iar unele dintre ele ti le vor da chiar prietenii. Zile favorabile: joi si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top