Horoscop saptamanal Minerva, 18-24 iulie 2016. Ce zodii vor fi avantajate

Sagetator

Saptamana tensionata pentru acesti nativi. Ceva ii va irita pe acesti nativi, ceva legat de ei si de reflexia lor in societate. Pot pune punct unor relatii, sa renunte la un contract. Sa fie atenti la o disputa cu o femeie, chiar si la concediu. Pot afla despre o porblema juridica a unei femei din familie.

Un ajutor nesperat miercuri, tot din partea unei femei. Uranus le da energia necesara pentru a rezolva lucruri. Foarte bine sustinuta axa financiara. Ca sanatate, probleme care tin de ficat. Sa manance totul proaspat!

Citeste si: Aceasta este zodia care te manipuleaza!

Capricorn

Saptamana debuteaza si cu bune si cu rele. Unii vor primi instiintarea ca au fost scosi de sub urmarire penala, altii afla ca va incepe un proces sau primesc o sentinta. Dusmanii sunt multi si nemilosi, se fac jocuri in scopuri nu tocmai ortodoxe.

Vineri, sa fie atenti ce decizii iau! Miercuri, vor stii clar cine le este prieten si cine le este dusman. Foarte multi vor face un salt catre ceea ce ar trebui sa fie evolutia. Ca sanatate, ei nu se prea plang, insa atentie la durerile articulare si de oase.

Varsator

Au o perioada cum nu au mai trait de mult. Foarte bine sustinuta Casa Personalitatii, au incredere in fortele proprii. Institutiile in care lucreaza nu stiu insa sa le foloseasca creativitatea. Mai multe schimbari la nivel de comunitate, nu se simt bine acolo unde traiesc si se retrag.

Miercuri, li se recunosc meritele, dupa multe zbateri si demonstratii. Le sugerez sa retina ca lucrurile se misca. Pe 23 iuliue este posibil sa faca drumul pe care si-l doresc. Ca sanatate, le sugerez multa odihna si relaxare

Pesti

Saptamana a contractelor pentru acesti nativi. Sa fie atenti, exista in spatele lor un soi de volatilitate a evenimentelor, care lor le scapa de sub control. Deciziile pe care le iau sunt menite sa ii ajute sa mearga mai departe.

Au tendinta sa ii judece pe altii. Daca au ceva important de facut miercuri, sa o faca pana la pranz. Joi si vineri se discuta cheltuieli si venituri. Relational, lucrurile nu stau chiar pe roze. Ca sanatate, sa fie atenti la axa hepato-biliara, pentru ca se pot declansa mai multe boli.

Horoscop Minerva. Previziuni facute la 6TV.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-17T20:02:53+03:00 20:02

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More