Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal Minerva, 26 noiembrie – 2 decembrie 2017, zodiile care iau FOC în perioada umătoare

Minerva, astrologul Revista Teo, a realizat in EXCLUSIVITATE horoscopul saptamanal pentru perioada 26 noiembrie – 2decembrie, iar majoritatea zodiilor au câteva zile de foc în săptămâna  ce urmează.

Berbec Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile se tensionează la locul de muncă pentru nativele zodiei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac. Citeste continuarea AICI și află previziunile integrale!

Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – Taur

Foarte energici aceşti nativi în săptămâna care urmează şi tocmai pentru că debordează de energie să fie atenţi nu cumva să calce în străchini şi să strice ce era mai frumos! Se pare că în această săptămână talentele sale native, care se manifestă prin creativitate – poate fi şi artistică, îi pot propulsa în lumina reflectoarelor pe 28 și pe 29 noiembrie cu şanse serioase de succes, şi mai repede decât cred vor trebui să vorbească despre asta, undeva pe 2 decembrie. Citește continurea și află previziunile integrale!

Gemeni – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie

Se menţine la cote înalte sensibilitatea, cu un marcaj puternic pe casa de creativitate dar, în acelaşi timp, sporeşte şi instabilitatea afectivă şi cea financiară, ca şi cum un prestidigitator a scos pentru ei din pălărie, cartea păguboasă. Poate singurul segment în care nu cred să se producă mari schimbări, rămâne cel al profesiei. Citește continurea și află previziunile integrale!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Rac Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie

Pentru aceşti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singurul lucru pe care nu îl pricep este de ce nu au încredere în ei?! În special cei tineri, nu doar că nu comunică sau dacă o fac, o fac aiurea, dar se încrâncenează în nişte idei, utopii şi filozofie de viaţă de împrumut care în loc să îi ajute le face numai deservicii. Citește continurea și află previziunile integrale!

Leu – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie

Se relaxează şi aceşti nativi, se liniştesc, se calmează, aderă la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia şi decid să petreacă cât mai mult timp alături de aceasta. Poate că aici concură şi relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relaţiile cu colegii, cu şefii sau cu subordonaţii, au intrat în normalitate şi simt că pot să se desprindă de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat. Citește continurea și află previziunile integrale!

Fecioară – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

De ziceam că aceşti nativi se vor linişti, iată că şi la ei se precipită lucrurile, în sensul că parcă nu mai ştiu încotro să o apuce, îşi irosesc energia încercând să rezolve o grămadă de probleme care pur și simplu nu sunt ale lor, indiferent ce cred unii despre ei, mai ales pe 1 decembrie. Citește continurea și află previziunile integrale!

Balanţă – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Existenţa acestor nativi se învârte, dacă se poate spune aşa în jurul relaţiilor pe care le au şi cu siguranţă, nu este rău, pentru că totul în viaţa lor a fost dinainte de relaţiile pe care le-au avut. Acest tip de abordare concretă îi va ajuta să-şi clarifice câteva lucruri esenţiale cum ar fi ce îşi doresc, de ce îşi dorsc asta şi nu aia etc. Citește continurea și află previziunile integrale!

Scorpion – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Au o grămadă de lucruri importante şi folositoare pentru sine de făcut pe 1 şi 2 decembrie, să se bucure de toate acestea. Vor dori să-şi schimbe viaţa pe negândite pe 27 noiembrie şi nu va fi deloc rău. Vor începe ceva nou pe 28 sau 29 noiembrie, dar dacă simt că ceva nu merge, să se oprească şi să verifice etapele, poate le-a scăpat ceva, aşa vor dovedi că ştiu să se stăpânească şi să controleze prezentul. Citește continurea și află previziunile integrale!

Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Săgetător

Cum spuneam şi săptămâna trecută, viaţa acestor nativi se mai înseninează, tensiunile şi neliniştile se mai calmează, faptul că au recâştigat controlul asupra vieţii lor, dar mai ales faptul că pot judeca limpede ce au de făcut de acum înainte este foarte important. Citește continurea și află previziunile integrale!

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Capricorn

Vor munci ca un câine să aducă la termen toate obligaţiile profesionale pe care le au. Apoi, serile spre surpriza unora, le vor petrece la cenacluri de artă sau citind poezie, desenând, cântând, dansând – indiferent de mediul în care trăiesc şi muncesc, bucuraţi-vă de creativitate. Citește continurea și află previziunile integrale!

Vărsător Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Încă de la începutul săptămânii vor avea o mulţime de idei, ceea ce îi va aduce în atenţia şefilor dar şi a colegilor, pentru că aşa cum spuneam nu demult, ei trăiesc în viitor nicidecum în prezent. Este momentul să înţeleagă, şi ei şi cei din jur, că dispun de energia necesară ca să le uşureze munca celorlalţi care nu reuşesc să ţină pasul cu ei. Să se mobilizeze în acest sens şi vor face un lucru extraordinar. Citește continurea și află previziunile integrale!

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – PEȘTI

Aceşti nativi au un mod complicat de a vedea lumea şi asta se datorează uşurătăţii cu care dezvoltă dependenţe faţă de ceva. În sfera lor energetică se petrec multe încă din prima zi. Vise ciudate, întâlniri la fel de ciudate îi pot face să se simtă un pic tensionați. Să nu se îngrijoreze prea mult, la urma urmei, totul trece. Și înainte de a accepta toate acestea, încercați să vă distrați uitându-vă în fiecare oglindă care vă iese în cale. Citește continurea și află previziunile integrale!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top