Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Leu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu19 – 25 februarie: Leu

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia LEU.

Leii îndrăgostiți vor să grăbească lucrurile, dar există riscul ca idila de acum se fie, în timp, o dezamăgire.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Leu anunță o perioadă favorabilă în plan financiar și plină de dinamism, în plan amoros.

„Casa Banilor” din astrograma Leilor beneficiază din plin de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în zodia Pești, în data de 18 februarie, astfel că nativii nu vor duce lipsă de resurse pentru proiectele lor.

Dar în Pești se vor afla, de asemenea, Micul Benefic Venus și Neptun, planeta Iluziilor și deziluziilor. Această conjunctură le cere Leilor să fie foarte atenți la ofertele de finanțare pe care le primesc sau la modul în care sunt administrate în afacerile în care sunt asociați.

Pentru Leii care vor să călătorească împreună cu partenerul, săptămâna începe cu un aspect favorabil format de Lună și planeta Acțiunii, Marte. Dar același aspect poate deveni provocator pentru Leii care s-au îndrăgostit de curând și care încearcă „să grăbească lucrurile” în relație.

Ziua de miercuri poate fi una de vis pentru nativii care își doresc să aibă parte de pasiune, dar nu este exclus ca idila de acum să fie, în timp, o mare dezamăgire. Din punct de vedere profesional și financiar, însă, ziua de miercuri va fi plină de noroc.

În a doua parte a săptămânii, banii pot fi „sămânța de scandal” între Lei și prieteni, cea mai riscantă fiind, în acest sens, ziua de vineri.

În weekend, creativitatea Leilor va fi la cote maxime și îi va ajuta să rezolve orice problemă sau să înceapă un nou proiect, care le va aduce succesul dorit.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top