Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - VĂRSĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Vărsător

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia VĂRSĂTOR.

Vărsătorii au bani și chef de cumpărături. Ar trebui să investească mai mult în propria persoană și în carieră.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Vărsător anunță noroc în plan financiar, dar și risc de cheltuieli exagerate, multe dintre acestea fiind facute în compania prietenilor sau în favoarea lor.

Vărsătorii încep săptămâna cu Soarele și planetele Venus, Mercur și Neptun în casa Banilor din astrograma lor. Această „configurație astrală” aduce mult noroc, dar și multă risipă.

Semnificativă în acest sens va fi ziua de miercuri, când Venus și Neptun vor forma o așa-numită”conjuncție” care îi va ajuta pe Vărsători să găsească soluții ingenioase pentru a-și mări veniturile.

Dar, aflată în casa Banilor, planeta Venus amplifică, de obicei, apetitul pentru cumpărături. Astfel, în această săptămână, Vărsătorii vor dori să se bucure de viață și mulți dintre ei își vor pune în pericol bugetul personal.

Mai mult, în a doua parte a săptămânii, Luna aflată în Gemeni și în casa Iubirii din astrograma lor, îi va „încuraja” pe mulți nativi să facă daruri, în semn de iubire.

Dar Vărsătorii vor fi generoși nu doar cu partenerul, ci și cu prietenii. Nimic rău în asta, dar ar fi mai bine ca nativii să își administreze cu înțelepciune resursele.

Acum ar trebui să investească în propria persoană pentru a profita din plin de oportunitățile aduse de Marele Benefic Jupiter, aflat în sectorul Carierei din astrograma lor.

Iar Luna, care va intra, duminică, în zodia Rac, va aduce un plus de energie în viața profesională a Vărsătorilor, pregătind terenul pentru următoarea săptămână, care poate fi una a marilor schimbări.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top