Connect with us
Horoscop Urania 23 - 29 martie 2019 - Venus aduce vești bune zodiilor

Știri

Horoscop Urania 23 – 29 martie 2019 – Venus aduce vești bune zodiilor

Urania a publicat previziunile horoscopului săptămânal pentru perioada 23 – 29 martie 2019. Venus intră în zodia Pești, iar asta poate aduce vești bune pentru unele zodii.

Horoscop săptămânal Urania 23 – 29 martie

Berbec

Între 23 și 25 martie dimineața, îngrijorări privitoare la soarta unui câștig sau a unui ajutor ce pare a fi amenințat, de curând sau de mai mult timp, de intențiile incorecte ale unei persoane ori de situațiile care conțin vicii de formă și procedură ale unor instituții ce ridică piedici în calea rezolvării lor.

Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, Berbecii vor avea tendința să se concentreze pe un proiect de viață care presupune găsirea celor mai corecte și folositoare mijloace de a-și pune în aplicare un plan de viață.

Uneori, pentru asta, ei vor lua în calcul străinătatea sub orice formă: strămutare, plecare la muncă, la studii, stagii de perfecționare, participare la activități internaționale de prestigiu, călătorii, corespondență, relații personale, etc. Alteori va fi vorba de limpezirea convingerilor și aspirațiilor și raportarea lor onestă și logică la condițiile personale (vârstă, pregătire, experiență de viață, competență profesională).

În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului interior sporită, din după-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile și speranță.

Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor pune din nou, cu mai multă intensitate, probleme de autoritate în viața publică, precum și nevoia de a acționa pe direcția eliminării unor obstacole din calea afirmării lor profesionale.

Întreaga săptămână va purta mesajul Soarelui, în tranzit prin zodia Berbecului, ceea ce, pentru nativii aparținând acestui semn, va însemna o susținere energetică specială.

Răstimp important pentru nativi prin premisa multor activități pe care vor începe să le desfășoare sau cărora le vor pune bazele unei evoluții ulterioare.

Urania Taur

Între 23 și 25 martie dimineața, situații pline de disconfort relațional, mai accentuate în cazul relațiilor dintre soți, secundar între partenerii de afaceri.

Manevre incorecte ale unui personaj care vrea să profite de pe urma unui nativ. Nevoia sau chiar obligativitatea ca un nativ din zodia Taurului să rămână ferm pe poziții.

Posibile contradicții interioare privitoare la locul în societate și riscurile profesionale ale celor (încă) tineri care sunt supuși presiunilor exterioare.

Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a face pași importanți pe calea intrării în legalitate privitoare la o cauză (dosar, proces, litigiu) ce privește distribuirea unor bani sau bunuri rezultate din donații, moșteniri, partaje, ieșire din indiviziune.

Nota generală este de oportunitate, de corectitudine, dar și de respectare cu onestitate a clauzelor și condițiilor de natură morală sau juridică. Unii nativi pot beneficia de mărinimia unor persoane sau de disponibilitatea unor structuri oficiale (organizații, asociații, organisme internaționale, instituții de profil).

În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va crea, de acum până pe 20 aprilie a. c., numeroase condiții favorabile dezvoltării unei relații obișnuite în nota și specificul unei prietenii, pentru a-i apropia pe cei născuți în zodia Taurului de persoane sincere și sensibile, care să-i prețuiască, să-i înțeleagă ori să-i ajute.

Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, perioadă bună pentru consolidarea unor convingeri sau a ideilor care vor sta la baza unor decizii fundamentale pentru existența sau evoluția lor personală.

Întreaga săptămână viitoare se pot accentua stările de spirit discrepante (enervări, contradicții, instabilitate organică, insomnie, agitație, presimțiri mai mult sau mai puțin justificate).

Gemeni

Între 23 și 25 martie dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi, din nou, pusă sub presiunea unui tranzit care va accentua un disconfort endocrin mai vechi, va provoca scăderea imunității organismului și, implicit, va șubrezi capacitatea organismului de a rezista la infecții, răceli, viroze, proceduri stomatologice.

Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a ajunge la o înțelegere cu privire la un contract sau o asociere. Unii Gemeni pot accepta invitația de a se alătura unui grup de acțiune, alții pot începe o colaborare. Context astral bun pentru litigii și dispute rezolvate prin intermediul instituțiilor de resort.

În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va constitui, până pe 20 aprilie a. c., un factor astral favorabil pentru evoluția lor profesională.

Pe fond, Micul Benefic le poate înlesni multora dintre nativi succesul, o imagine publică favorabilă, ipostaze demne de toată lauda, acceptarea inițiativelor profesionale în mediul în care își desfășoară activitatea.

Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor reedita chestiunile patrimoniale sau financiare (fiscale) care nu și-au găsit până acum rezolvarea ori se vor naște, abia acum, unele noi.

Unele persoane se pot confrunta cu dificultatea (imposibilitatea?) de a se înțelege, cu și prin argumente logice, cu o persoană sau cu un grup (de exemplu, cu restul familiei, cu restul acționarilor, etc.) cu privire la dreptul legitim asupra unei sume de bani sau a unui bun patrimonial cuvenit.

Moment interesant începând cu după-amiaza zilei de 29 martie, valabil până spre 30 martie, pentru carieră, funcție, asumare de responsabilități, dezamorsare a unor conflicte. Relații dinamice cu apropiații pe direcția integrării nativilor în activități comune ce presupun consum de energie, muncă și entuziasm.

Rac

Între 23 și 25 martie dimineața, răstimp marcat de un accentuat registru afectiv care cu greu va putea fi ținut sub control de către nativi.

În funcție de vârstă, de marcajele astrale primite la naștere, de educație și de context biografic, unii pot fi cuprinși de dor (de fiul sau de fiica lor), de nostalgia după o perioadă fericită, de regrete (după o relație sentimentală).

Mult mai profitabil va fi acest context pentru cei care desfășoară activități de creație și/sau interpretare și care vor avea un plus de sensibilitate care îi poate conduce la soluții artistice remarcabile prin expresivitate și subtilitate.

Contextul va fi cu atât mai important și mai valoros, cu cât, din 26 martie, tranzitele astrale ale momentului pe casa a IX-a vor fi și mai armonice prin intrarea, în acest sector, a planetei Venus, care le va da, timp de o lună de acum încolo, suport mental, spiritual, intelectual și artistic.

Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, influxuri bune care se pot reflecta în starea de sănătate, în ipostazele de fiecare zi care pot contribui, direct sau indirect, la vindecare, ameliorare sau recuperare organică. Contextul este pozitiv și pentru demersurile profesionale, și activitatea de fiecare zi la locul de muncă.

Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, Racii nu vor fi flexibili în întâlnirile menite să reglementeze o dispută. Punctul lor de vedere va fi contracarat de rigiditatea relațiilor parteneriale.

Latura șubredă a acestui context presupune că, pe acest fundal astral, nici ei nu vor obține vreo înțelegere când și dacă își vor susține interesul.

Întreaga săptămână conține datele astrale care vor justifica o activitate bogată în plan profesional, public și/sau oficial, marcată, deseori, de ipostaze combative, energice, ce presupun poate, chiar, și asumarea unor riscuri.

Citește și:

Citește pentru restul zodiilor aici.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top