Connect with us
Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 24-30 august 2019

Știri

Horoscop Urania 25 noiembrie – 1 decembrie – Venus schimbă viața pentru 5 zodii! Previziunile complete!

Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2017. Astrologul vorbeste despre intrarea lui Venus în săgetător și modul în care acesta afectează viața zodiilor.

Urania a revenit în fața publicului său cu o nouă emisiune care se numeste „Uranisima” și este difuzată în fiecare duminică, de la ora 18:00, pe site-ul Libertatea. Mai jos regășiți horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania 25 noiembrie – 1 decembrie – Berbec

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, posibile amărăciuni sau tulburări ale relațiilor cu prietenii generate de felul în care se pune o problemă bănească sau un eventual câștig. Cineva încearcă să-l păcălească pe un nativ sau acesta, neintrând în jocuri interese, stârnește reacții critice.

Între 26 noiembrie, după ora 10:04‘, și 28 noiembrie după-amiaza, Berbecii vor simți să se izoleze de provocările cotidiene, să evite situațiile obositoare (discuții, petreceri, dispute), să se odihnească sau să ignore provocările.

Chef de a lenevi. Între 28 noiembrie, după ora 18:31‘, și seara zilei de 30 noiembrie, moment de revenire la viața activă; energie debordantă, activism, implicare, nevoia de a fi eficient și de a nu amâna treburile curente sau întârziate, uneori, reacții, egoiste, individualiste. Între 30 noiembrie, după ora 22:39‘, și 1 decembrie preocupări materiale, nevoia de a găsi metode de suplimentare a fondurilor personale.

Uneori, nativilor le pot trece prin minte idei nu tocmai corecte sau (prea) riscante. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului și va da casei a IX-a a cerului de naștere al acestor nativi o mobilitate specială.

Teoretic, se anunță situații favorabile pentru tot ceea ce înseamnă comunicare interumană, transfer de informații, capacitate de a progresa prin învățare. Sunt posibile călătoriile în afara țării, relațiile cu străinii sau cu instituțiile din țară și străinătate.

Prilej de a cunoaște persoane interesante prin valoarea lor care pot constitui un model uman demn de urmat pentru Berbeci. Posibile informări și consultări în vederea unei strămutări din țară pentru continuarea studiilor, a desfășurării la alt nivel a meseriei, pentru a da o șansă unui talent și unei vocații intelectuale.

Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziția Uranus/Marte la grad perfect (ultima pentru următorii 84 de ani) pe axa caselor I/VII. Opoziția își va pune amprenta astrală pe sectorul parteneriate, afaceri, căsătorie, conflicte, procese, rivalități, competiții, contracte.

Horoscop Urania 25 noiembrie – 1 decembrie  Taur

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, răstălmăcirea unei afirmații sau a unui gest îi pot face pe nativi să reacționeze paradoxal.

Între 26 noiembrie, după ora 10:04′, și 28 noiembrie după-amiaza, momente plăcute trăite alături de un prieten drag, revederea cu o cunoștință interesantă sau întâlnirea cu o persoană care l-a fascinat pe un nativ pentru valoarea sa, motiv pentru care și l-a luat ca model de viață.

Între 28 noiembrie, după ora 18:31′, și seara zilei de 30 noiembrie, tensiunile, generate de opoziția Uranus/Marte, vor atinge apogeul dar se vor manifesta departe de ochii lumii, având puterea de a destabiliza obișnuințe, convingeri și credințe mai vechi și obligându-l pe câte un Taur să accepte situațiile incomode sau să-și reformuleze o direcție de viață și activitate.

Contextul privește, deopotrivă, latura muncii de fiecare zi care poate trece printr-o criză sau printr-o schimbare drastică (altă meserie, alt loc de muncă, alte responsabilități, alte resurse materiale). În funcție de vârstă sau tablou clinic general, peisajul astral al momentului ar putea afecta și sănătatea, mai mult sub aspectul unor stări organice proaste, intense, de scurtă durată, repetitive, inexplicate medical și, prin asta, greu de diagnosticat.

Între 30 noiembrie, după ora 22:39′, și 1 decembrie, ceva mai multă răbdare și temperanță dar și mai multă încrâncenare pe fondul conflictelor și intereselor care îi fac pe nativi să se cramponeze de o situație sau de un punct de vedere. Lipsă de suplețe și de diplomație.

Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VIII-a a câștigurilor bănești, și se va alătura celorlalte trei planete aflate în tranzit în acest sector (Soare, Mercur și Saturn), creând premiza unor rezolvări în avantajul nativilor. Posibilitatea de a rezolva, acte și documente oficiale amânate ori întârziate din cauza blocajelor birocratice, prin facilități de ultimă oră.

Horoscop Urania 25 noiembrie – 1 decembrie  Gemeni

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, Gemenii vor trece printr-o perioadă favorabilă proceselor mentale dar și tuturor tipurilor de reacții spontane ca răspuns la o provocare. Aceste intervenții nu vor rezolva chestiunea de fond dar, cel puțin, le vor permite să-și exprime opiniile.

Gemenii pot primi informații (știri, avertismente, detalii, explicații) care îi vor mira dar le și vor atrage atenția asupra laturilor mai puțin cunoscute cu privire la un eveniment sau la un context de împrejurări care îi angajează în fața opiniei publice.

Între 26 noiembrie, după ora 10:04′, și 28 noiembrie după-amiaza, posibile dificultăți în administrarea imaginii sau reputației în contextul exercitării autorității cu care au fost învestiți sau a funcției din cauza unor parteneri și colaboratori dificili care le fac probleme, care nu sunt cooperanți, care formulează, la tot pasul, critici și obiecții, care le declară, pe față, ostilitatea și rivalitatea.

Între 28 noiembrie, după ora 18:31′, și seara zilei de 30 noiembrie, răstimp nu tocmai favorabil întâlnirii cu prietenii. Controversele și disputele se pot isca din orice fleac, asta în măsura în care nu sunt formulate, deja, explicit, divergențe de opinii care pun relația la încercare. Context astral care poate alimenta comportamente lipsite de măsură și tact față de o persoană dragă lor ori față de copii.

Între 30 noiembrie, după ora 22:39′, și 1 decembrie, nativii vor dori să-și consolideze statutul la locul de muncă; nu toate schimbările care au loc ori doar se prefigurează în instituția unde lucrează îi vor avantaja, motiv pentru care trăiesc temeri și îngrijorări.

Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului și va completa mănunchiul de vibrații ale celor trei planete aflate în tranzit prin casa a VII-a, dând acestui sector o tentă justițiară sau intensificând preocupările legale, parteneriale, contractuale, ridicând o serie de premize juridice de care trebuie să se țină cont.

Citește horoscopul pentru toate zodiile AICI.

Horoscop săptămânal Oana Hanganu: 27 noiembrie – 3 decembrie 2017

Citește aici preiviziunile complete ale Oanei Hanganu

 

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top