Connect with us
Horoscop Urania 9 - 15 februarie 2019 - Două fenomene astrologice

Știri

Horoscop Urania 9 – 15 februarie 2019 – Două fenomene astrologice

Urania a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 9 – 15 februarie pentru fiecare zodie. În săptămâna ce urmează Mercuri întra în zodia Peștilor, iar Marte va intra în zodia Taurului.

Horoscop săptămânal Urania

Urania Berbec

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, perioadă plină de energie, dar și de provocări. Nativii vor avea destule motive să se agite și, eventual, să se enerveze sau să obosească alergând de colo-colo, trudind la locul de muncă sau îngrijorându-se pentru chestiunile mai importante din viața și cariera lor.

Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie a.c., permițându-le o bună comunicare cu sectoarele ascunse din alcătuirea lor (amintiri, subconștient, trăiri secrete).

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, dinamism legat de una sau de mai multe chestiuni bănești (câștiguri).

Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., dând acestui sector o greutate și o importanță aparte, context astral care va accentua nevoia de a munci, de a face un efort special pentru a obține un venit.

Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, bună capacitate de a vorbi, de a comunica, de a lua cuvântul într-un context public sau de a susține examene, mai ales în ipostaza probelor orale care le vor permite să-și etaleze una sau mai multe calități personale (originalitate, curaj, spontaneitate, precizie).

Din 15 februarie, după ora 16.03, interes pentru chestiunile domestice; nevoia de a fi alături de rudele care au probleme.

Reevaluarea unor secvențe din evoluția și formarea lor ca persoane adulte în care familia, obiceiurile, limba, religia au jucat un rol important. Curaj în abordarea unor chestiuni ce țin de viitor, de evoluția profesională sau socială a individului.

Elan și determinare în abordarea unor aspecte ce țin de aspirații și conștiință, de implicarea în curente de opinie și cadre de acțiune cu statut oficial care să le permită să se pună pe sine mai bine în valoare.

Urania Taur

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, răstimp (relativ) agitat.

Gânduri care nu le dau pace nativilor, concluzii subiective sau trăiri intense, pe fondul evenimentelor de dată recentă care îi răscolesc și îi obligă să se concentreze pe respectiva secvență de viață. Oboseală mentală, insomnii.

Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie.

Planeta le va da celor născuți în Taur dorința de a se afla în preajma acelor prieteni alături de care se simt în siguranță, care îi înconjoară cu încredere și alături de care pot desfășura activități comune, de cele mai multe ori din sfera celor relaxante sau care le permit o îmbogățire sufletească.

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor natal și le va da posibilitatea să se calmeze, să se controleze, să facă apel la logică, să alunge sentimentele tulburi, să fie eficienți și harnici.

Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, discuții legate de bani, salarizare, drepturi financiare cuvenite.

Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, etapă importantă care va dura până pe 31 martie a.c., dându-le acestor persoane posibilitatea să-și consolideze numeroase detalii de viață personală, atât în plan organic (refacere fizică și psihică), cât și în planul activității, al demersurilor și al inițiativei. Moment al tăriei de caracter și al voinței personale manifestate, deseori, inflexibil.

Din 15 februarie, după ora 16.03, dialoguri despre bani. Posibile schimburi de cuvinte, de informații, de impresii sau de pretenții formulate verbal care stârnesc replici din partea celor care se află de partea unui interes opus lor, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de partaje, moșteniri, ieșiri din indiviziune, tranzacții, despăgubiri. Provocări și împrejurări delicate, greu de gestionat în spațiul public.

Urania Gemeni

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, relații dinamice între nativi și prietenii lor: întâlniri, dialoguri, cooperare. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Influența astrală a acestei planete se va exercita asupra casei a X-a, a rolului social și a împlinirii profesionale.

Ea le va permite ameliorarea imaginii personale, mai ales dacă, cu un timp în urmă, aceasta a fost șifonată’ de evenimente la care Gemenii nu au fost la înălțime sau din cauza erorilor personale. Mici bucurii și gesturi flatante (laudă, nominalizare într-un context favorabil lor, apreciere publică, simpatie).

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoie de stabilitate, de calm, de temperare a spiritului lor răzvrătit de neconcordanțe, enervări și neîmpliniri.

Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., respectiv în sectorul casei a XII-a, Gemenii vor simți nevoia să se vindece’ sufletește, să se distanțeze de provocările care i-au solicitat excesiv, din punct de vedere fizic și psihic, pentru a proceda la necesarele evaluări personale.

Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, etapă mai destinsă, în care Gemenii vor fi în formă: vor fi veseli, senini, detașați de factorii de stres, buni comunicatori și flexibili în atitudine.

Din 15 februarie, după ora 16.03, banii vor contura o chestiune de orgoliu, de mândrie sau de principiu invocat ori de câte ori se va pune problema plății muncii lor la valoarea pe care cred că o merită și în conformitate cu importanța pe care știu că o au ei înșiși, de unde și posibilele inițiative revendicative.

Idei interesante, dar cu o doză prea mare de risc asumat ori exagerare nesesizată care le-ar putea dăuna prin lipsa de măsură și de adecvare la realitate.

Urania Rac

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, provocări profesionale, confruntări cu atât mai radicale, cu cât nativii au funcție și răspundere profesională care stau în vizorul opiniei publice.

Combativitate, dar și reacții bruște, brutale, excesive; lipsă de măsură și riscuri asumate de multe ori inutil sau disproporționat față de motivul invocat. Subiectivism. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și le va da, până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, multă suplețe în gândire, concluzii și percepții mai ales în chestiunile majore de viață și activitate.

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, relațiile dintre nativi și unii prieteni se pot consolida pe fondul nevoii de a coopera într-o activitate de interes comun sau care îi reunește pe baza intențiilor și presa apariției unor noi personaje în câmpul de relații amicale ale Racilor, precum și o eventuală intervenție a acelora în viața și activitatea nativilor care vor putea fi sprijiniți și asistați de acele persoane în mod constant și favorabil lor.

Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, moment în care cei născuți în zodia Racului se pot concentra pe chestiunile ce le macină gândurile. Moment al interogațiilor interioare, dar și al efortului de a găsi răspunsurile necesare.

Din 15 februarie, după ora 16.03, secvență mai bună, prin intervenția destul de puternică și de bogată în influxuri a Lunii, în tranzit prin domiciliul ei (zodia Racului), care le va insufla nativilor multă inspirație, sensibilitate, intuiție și suplețe în percepții. Relațiile parteneriale vor deveni mai complicate, mai radicale. Surprize în planul unor eventuale câștiguri sau favoruri.

Urania Leu

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, revizuirea unei opțiuni anterioare; Leii pot deveni nerăbdători în legătură cu felul în care decurge un parcurs personal (întârzieri, amânări) sau de lipsa de satisfacție oferită de un proiect.

De aceea, dorința lor va fi una destul de radicală și greu de temperat, cel puțin pentru moment, pentru că ei vor dori să renunțe în totalitate la respectiva premisă și să o înlocuiască cu alta nouă, mai promițătoare. Nu toate deciziile luate pe fondul enervării vor fi inspirate.

Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Noul context astral va privi sectorul banilor și al avantajelor materiale obținute prin relația Leilor cu alte persoane și instituții: capacitatea de a se înțelege sau de a capta disponibilitatea afectivă a celor responsabili să le rezolve o problemă pentru a-i înțelege și a dori să-i ajute.

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoia de a fi stabili în percepții, atitudine și reacție în confruntările publice, mai ales dacă este vorba de chestiuni de importanță majoră pe care trebuie să le promoveze sau să le apere prin responsabilitățile ce le revin prin profesie și/sau funcție.

Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., această premisă va fi mereu actuală, ca o adevărată provocare pentru nativi care vor fi obligați să se stăpânească și să fie autoritari și eficienți fără a deveni despotici sau să lezeze alte persoane și interese.

Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, dialoguri relaxate cu prietenii, nevoia de a se sfătui sau de a asculta un alt punct de vedere necesar lor, înainte să ia o decizie. Din 15 februarie, după ora 16.03, univers interior concentrat pe chestiuni de familie sau pe analiza trecutului.

Citește mai departe în Libertatea.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top