Connect with us
Urania 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret

Știri

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 – Armonie și fericire pentru o zodie

Urania a publicat horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 martie 2019.

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 Berbec

Între 9 și 10 martie dimineața, perioadă în care nativii se vor simți plini de energie și în stare să-și asume activități solicitante, pe care în ultimul timp, poate, le-au amânat.

Moment al curajului și al entuziasmului. Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, atitudine pragmatică, preocupări bănești; unele vor intra la capitolul activități curente (plăți, cumpărături), altele vor viza achizițiile și investițiile pe termen mediu care să le procure un beneficiu stabil. De altfel, cuvântul de ordine în această perioadă va fi stabilitatea financiară.

Uneori se pot ivi și clipe de îngrijorare cu privire la viitorul lor bănesc sau material, ceea ce îi va obliga pe nativi să mediteze serios și aplicat cu privire la găsirea unor soluții realiste pentru a-și spori veniturile altfel decât cele obținute din salarizare.

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, răstimp favorabil comunicării obișnuite între nativi și vecini sau cunoscuții ocazionali. Posibilitatea de a afla un detaliu util lor și de a se consulta cu o persoană competentă. Context favorabil pentru cei care vor susține probe orale în cadrul unor examene, teste, audiții și vizionări sau interviuri în vederea angajării.

Șansa de a face unul sau două drumuri scurte, cu scop turistic sau de agrement. Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, preocupări domestice, nevoia de a proteja sau conserva un bun de familie, dar și clipe de enervare provocate de una sau mai multe situații neconvenabile care îi pun în dificultate ori de câte ori vor fi nevoiți să opteze între familia din care fac parte (care-i solicită) și activitatea profesională.

Cei maturi conștientizează aspectele șubrede din trecut lor, care acum îi pun în situația de a retracta o promisiune, de a deconta un angajament neonorat ori de a-și revizui un plan de viață.

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 Taur

Între 9 și 10 martie dimineața, posibilă perioadă agitate, mai ales în timpul nopților; Taurii pot simți o neliniște inexplicabilă sau un stres lăuntric.

Sursa lor poate fi o stare organică destabilizată de enervările de peste zi și incapacitatea de a se decupla, în timpul liber, de preocupările profesionale, de factorii solicitanți pentru organismul lor.

Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, răstimp echilibrat, temperat în reacții ceea ce le va permite să abordeze cu măsură evenimente cotidiene solicitante, să fie mai eficienți și, totodată, mai raționali. Efort de a nu-și (mai) pierde cumpătul și de a se ține la distanță de peroanele care le-ar putea strica cheful de viață.

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, discuții pe teme bănești; unele se vor purta la locul de muncă; altele pot avea loc în varii contexte care să-i pună în fața posibilității de a câștiga niște bani ori chiar de a face o (mică) speculație financiară.

Consultări pe teme financiare, nevoia de a se informa și de a se înarma cu date și repere corecte și precise în privința felului în care trebuie să acționeze în vederea unui câștig. Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, prudență în abordarea unor teme de discuție, mai ales dacă acestea se poartă într-un cadru oficial și reținere în privința informațiilor care vin spre ei și îi obligă să ia atitudine.

Moment bun pentru învățare, asimilarea unor cunoștințe și fixarea unor noțiuni esențiale pentru pregătirea lor profesională. Persoanele timide ar putea să se simtă, uneori, intimidate de împrejurările dinamice și solicitante care par că ”îi iau pe sus”.

Continuă să funcționeze plăcut sau util lor relațiile de prietenie: Taurii vor simți solidaritatea și sinceritatea unor persoane care le sunt alături sufletește, dar și prin cooperarea și demersurile concrete în beneficiul lor.

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 Gemeni

Între 9 și 10 martie dimineața, situații speciale care au menirea de a atrage atenția nativilor asupra unui prieten ori a naturii relației cu o cunoștință care nu e tocmai onestă cu ei. Gemenii trebuie să ia aminte la tot ce se întâmplă în legătură cu o persoană de care sunt apropiați (evenimente, reacții, comentarii, declarații, intenții, atitudini, comportament, decizii) și să tragă concluziile necesare cu obiectivitate, fără să treacă cu vederea sau să minimalizeze importanța și semnificația respectivelor situații.

Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, tumult interior provocat de una sau mai multe împrejurări care au loc în viața lor și care îi obligă să analizeze, să cântărească și să se lămurească. Principala preocupare va fi să dea stabilitate vieții și activității lor.

Posibile tulburări organice legate de fiziologia organelor situate în zona anatomică cuprinsă între maxilarul inferior și claviculă (osatură, musculatură, sistem nervos din zona cefei și a gâtului, dantură, dar și de regim hormonal).

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, perioadă destinsă, relaxată chiar, care le va permite acestor nativi să se manifeste ca niște persoane plăcute în familie și în societate, să fie vesele, optimiste, comunicative și expresive. Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, repliere de atitudine și preocupări care se vor concentra pe chestiunile bănești sau materiale, în general.

Gemenii vor fi obligați să găsească o soluție la o chestiune destul de greu de rezolvat cu resursele de care dispun pe moment. În această privință, sunt de luat în calcul ostilitatea unor persoane sau blocajele pe care le generează niște instituții prin reprezentanții ei care ridică un noian de condiții, interdicții sau amânări.

Idei interesante, inspirație, originalitate în planul activităților intelectuale, bună formă mentală.

Citeste mai mult aici.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top