Connect with us
Horoscop 12 mai 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru aceasta zi. Previziuni astrologice detaliate pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop zilnic 12 mai 2016. Schimbari importante pentru Balante

Fecioara

S-ar putea ca dificultatile din relatiile parteneriale sa va afecteze randamentul intelectual. Daca reusiti sa va concentrati, aveti ocazia sa obtineti mici castiguri financiare. Fiti prudent si ascultati sfaturile celor din jur!

Balanta

Zi favorabila schimbarilor importante. Aveti sansa sa va afirmati pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile. Va sfatuim sa va exprimati clar fata de partenerul de viata, ca sa nu va inteleaga gresit.

Citeste si: Ce iti aduce noroc, in functie de zodie

Scorpion

Aveti un simt practic la inaltime si puteti sa demarati o afacere profitabila. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa va ganditi serios, chiar daca propunerea este foarte tentanta. Nu va grabiti sa luati hotarari, pentru ca s-ar putea sa regretati!

Sagetator

Este o zi favorabila realizarilor deosebite pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil! S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o calatorie. Va sfatuim sa nu refuzati, pentru ca poate fi benefica pe plan profesional.

Horoscop 12 mai 2016

Capricorn

Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti in forma. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase, ceea ce va asigura confortul psihic. Va sfatuim sa fiti cumpatat.

Varsator

Este momentul sa porniti o afacere planuita mai demult. Va avantajeaza capacitatea de a lua decizii corecte. Sunteti foarte comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni fara prea mult efort. Sunt favorizate si activitatile legate de camin, dar va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata.

Pesti

Dimineata, puteti rezolva problemele financiare de care nu ati avut timp in cursul saptamanii. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere profitabila. Va recomandam sa acceptati, pentru ca va puteti redresa financiar.

Horoscop oferit de eAstrolog.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top