Connect with us
Horoscop 13 aprilie 2016

Știri

Horoscop zilnic 13 aprilie 2016: Leul obtine rezultate excelente

Horoscop 13 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziunie astrologice pentru aceasta zi.

Fecioarele au mari probleme de ordin financiar, iar ar fi bine ca Scorpionii sa evite deplasarile pentru ca ar putea avea parte de un incident neplacut.

Previziunile detaliate pentru 13 aprilie:

Berbec

Ia-ti inima in dinti si da startul planului pe care il pregatesti de ceva vreme, pentru ca acum e momentul cel mai bun pentru a incepe. Te simti pregatit sufleteste sa faci fata provocarii, caci initiativele pornite azi vor duce repede la succes. Nu amana pe altadata, pentru ca azi apar conditiile cele mai bune pentru a incepe un plan ce va ajunge repede la rezultatele visate. Ai si energie, si chef, si calitatile necesare pentru a reusi, deci totul e sa faci primul pas. Dar acum!

Taur

Este o zi buna pentru a sta la negocieri, pentru ca planeaza toleranta in aer. Daca erai certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul in relatia voastra. Daca nu ajungeai la un consens intr-o tranzactie, o afacere sau o disputa aprinsa de idei, azi lucrurile pot reveni mult mai usor la normal, gasind o solutie de mijloc ce va multumi pe toata lumea. Profita de aceasta zi armonioasa, zi a bunei intelegeri, pentru a face pace in acele planuri in care nu reuseai deloc sa te pui de comun acord cu ceilalti.

Horoscop 13 aprilie 2016: Leul obtine rezultate excelente

Mariana Cojocaru spune cum sunt barbatii in dragoste si sex in functie de zodie

Ce profesii ti se potrivesc in functie de zodie

Gemeni

Planul care se naste acum in mintea ta are mari sorti de izbanda, totul e sa alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma pasii firesti de la inceput pana la final, trecand din reusita in reusita, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi si mai bune. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si faci tot posibilul sa ajungi si mai repede la scopul visat. Evolutia este rapida si promitatoare, iar reusitele te motiveaza sa mergi mai departe.

Rac

Cine se aseamana se aduna, spune o vorba, si acelasi lucru simti si tu azi in legatura cu omul care te completeaza in tot ce faci. Priveste la cel din fata ta, pentru ca devine un fel de oglinda a propriei tale identitati. Ori semanati grozav de mult in unele privinte, ori el descrie de fapt cum te comporti si tu, cum esti si tu, chiar daca iti arata o imagine care iti place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poti lua unele masuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care ii apartin in aceeasi masura. Daca la el nu-ti place, ar trebui sa nu-ti placa nici la tine!

Leu

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile sta la baza rezultatelor excelente cu care vei fi rasplatit, ca atare lupta din rasputeri cu incercarile celor din jur de a te intrista, de a te impovara cu necazuri, de a te trage inapoi in oala suferintelor care nici macar nu-ti apartin. Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in mai bine, orice ar fi! Daca vrei o zi excelenta, inconjoara-te de oameni optimisti si tonici, conform starii tale de bine de azi! Daca atragi aproape doar pe cei tristi, care se plang intruna de problemele vietii, iti strici si tu tot cheful.

Fecioara

Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimti chiar unul din cele mai dificile momente in acest sens. Ai mai multe plati de facut si cand vezi ca incepe o alta luna cu alta serie nesfarsita de datorii si facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi in aceasta perioada pentru a nu te implica in cheltuieli pe care nu le poti duce, altfel dezechilibrezi o balanta si asa fragila si nu o vei mai putea redresa curand. Prudenta si simtul masurii te vor scoate din orice neplacere financiara.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top