Connect with us
Horoscop 13 aprilie 2016

Știri

Horoscop zilnic 13 aprilie 2016: Leul obtine rezultate excelente

Horoscop 13 aprilie 2016: Citeste previziunile astrelor pentru zodia ta!

Balanta

Nu privi la cei din jur care nu-si vad capul de treburi si griji si-ti spun mereu cat sunt de nefericiti. Tu nu esti asa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vietii lor cotidiene. Totul este bine in lumea ta si aceasta atitudine deschisa, tonica, optimista te va ajuta sa treci peste toate cu succes. In timp ce altii se lupta in continuare cu piedicile pe care singuri si le pun din cauza gandirii negative, tu vei fi cu un pas inainte si cu un cap deasupra privind detasat la ei. Pastreaza aceasta atitudine: e reteta succesului!

Scorpion

Daca ai putea amana deplasarile de astazi, ar fi mult mai bine, pentru ca nu e o zi favorabila calatoriilor cu mijloace de transport. Te poti trezi in fata unui incident neplacut chiar la mijlocul drumului si totul va transforma aceasta zi in motiv de dezamagire. Ori nu mai poti pleca la drum din cauza vreunei defectiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit sa te insoteasca pe parcursul excursiei isi schimba planurile in ultimul moment, iata ca sunt tot felul de motive care pot transforma calatoria in esec. Nici vestile care vin de departe nu te bucura prea mult, ca atare distantele au un efect negativ asupra ta.

Uite ce fire ai, în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

Sagetator

Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei o pauza, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme. Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai misca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

Horoscop 13 aprilie 2016: Pestii fac o schimbare radicala

Capricorn

Este o ocazie buna de a-ti arata valoarea si de a castiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o placere sa iesi la rampa si sa spui ce stii, pentru ca te bazezi pe o experienta bogata acumulata in timp indelungat. Mult asteptata sansa de a te evidentia apare, ca atare profita de ea fara sa stai pe ganduri si fara sa o faci pe modestul. O persoana importanta sta cu ochii pe tine pentru a-ti estimeaza calitatile, pentru ca intentioneaza sa iti faca o propunere interesanta. Nu astepta sa te remarce, arata cine esti.

Varsator

Vestile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator asupra ta si iti dau alt chef de actiune. Devii mai implicat, mai agresiv, in sensul bun al cuvantului, si nu te lasi pana ce nu duci la capat ceea ce ai inceput. Cand stii ca ai sustinatori si adepti, ai mai mult curaj sa continui o actiune, oricat de dificila ar fi. Ai un grup de suport care te impinge de la spate si te face sa crezi mai mult in scopul pentru care muncesti si de dragul lor, te ambitionezi sa ajungi repede la rezultatele visate.

Pesti

Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul! Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile! Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

Horoscop oferit de ACVARIA

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top