Connect with us
Horoscop 14 aprilie 2016. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop zilnic 14 aprilie 2016: Scorpionii se simt epuizati

Horoscop 14 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Leii sunt un motor de creativitate in aceasta zi de joi si Capricornii trebuie sa analizeze foarte bine situatia in care se afla!

Previziunile detaliate pentru 14 aprilie:

Berbec

Tinerii si varstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informatii si experiente. Cel matur nu poate spune ca nu are nimic de invatat de la cel foarte tanar, deci fiecare ar trebui sa plece urechea la ce are celalalt de spus. Azi vei face si tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) si vei incheia ziua cu un sentiment de implinire, de satisfactie deplina ca ai mai aflat ceva util ca ai mai facut un pas inainte si te-ai imbogatit intelectual sau sufleteste. Ia legatura cu cineva aflati la distanta mare de ani fata de tine, pentru ca amandoi aveti numai de castigat.

Taur

Iubesti, dar sentimentele tale intra sub tirul constiintei tale, de parca nu ar fi cea mai corecta sau buna sansa de iubire. Poate e o relatie paralela cui cea oficiala, poate ai sentimente puternice pentru cineva care nu merita atata incredere, ca atare se va da o reala lupta intre ce-ti cere inima si ce-ti interzice constiinta. Numai de tine depinde cui ii dai prioritate, dar oricum ai privi lucrurile, tot despre iubire poate fi vorba, si daca esti in cautarea ei, esti gata sa o primesti cu bratele deschise. Urmarile se vor vedea mai tarziu…

Gemeni

Esti inca mult prea atasat de o problema din trecut. O credeai uitata, o ascundeai sub pres de ceva vreme, sperand ca, daca o ignori, ea nu va mai iesi la lumina, dar azi va trebui sa te confrunti cu efectele ei si sa te ocupi cat mai repede de rezolvarea ei. Amintirile pe care le ai vizavi de aceasta situatie nu te ajuta sa iei cele mai bune decizii, pentru ca nu ai reusit sa duci tot la capat asa cum se cuvine, de aceea te tot intorci iar si iar in acelasi punct, dand piept cu aceeasi neputinta. Trebuie sa pui mana pe unelte, odata si-odata, si sa repari fisura de demult.

Citeste si:Horoscop amerindian. Vezi ce animal sacru corespunde zodiei tale

Rac

Ca sa pornesti un proiect nou la care visezi si in care vei investi imense resurse creatoare, mai intai trebuie sa eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cat timp tu mai ai unele restante pe rol. Ia-le doar pe ele in vizor, scapa de datoriile vechi si apoi vei fi complet liber pentru o noua provocare. Normal ca acum te preocupa mai mult ceea ce vrei sa pornesti, decat rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament intr-un proiect nou daca duci deja dupa tine un bagaj de treburi neterminate. Elibereaza-te deci!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top