Connect with us
Horoscop zilnic 15 iulie 2016. Gemenii, pusi in fata faptului implinit

Știri

Horoscop zilnic 15 iulie 2016. Gemenii, pusi in fata faptului implinit

Horoscop 15 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 15.07.2016!

Berbec

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

Taur

Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul sau cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact portia potrivita de energie pentru a te apuca de o treaba care iti place, care te incanta, care va aduce rezultate excelente! Considera totul ca pe un start bun catre o mare reusita de care te vei bucura multa vreme.

Citeste si: Horoscop Minerva

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Gemeni

Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!

Rac

Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment. Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!

Leu

Un mic dracusor te imboldeste sa spui lucruri care nu te caracterizeaza si pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Rezista acestei ispite negative, pentru ca nu e genul tau sa fii rautacios sau sa arunci vorbe grele in spatele altora, fara sa le merite. Poti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra ta si, in loc sa ierti si sa tolerezi, asa cum faci de obicei, esti gata sa intorci armele. Poate vei avea castig de cauza, in cele din urma, pentru ca te prinde intr-un moment agresiv in care iti canalizezi toata energia spre un singur scop: razbunarea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top