Connect with us
Horoscop Minerva, 11-17 iulie 2016. Probleme pentru Pesti

Știri

Horoscop saptamanal Minerva, 11-17 iulie 2016. Probleme pentru Pesti

Horoscop Minerva. Iata ce patesc zodiile in saptamana 11-17 iulie 2016. Ce nativi vor avea o perioada buna, care sunt cei care vor fi dezavantajati in aceste zile!

Berbec

O perioada care cere adaptare si rabdare. Marte este intr-un semn energic si le amplifica actiunile. Casa muncii si a relatiilor e foarte afectata. Au senzatia ca se inteleg cu toata lumea, dar nu pot sa vada dincolo de apartente. Pe 13 si 14 iunie au loc o serie intreaga de repercusiuni nebanuite. Cred ca este vorba despre lucruri care se cer clarificate.

Ca sanatate, atentie la accidente la nivelul capului.

Taur

Venus in casa familiei poate sugera o casatorie pe cale sa se materializeze, o sarcina asteptata sau intalnirea cu iubirea vietii. Pot trece de la extaz la agonie foarte usor. Saturn este in casa afacerilor si zgaltaie pe toata lumea. Pluto actioneaza la nivelul credintei si al studiilor. Posibil ca Taurii sa dea un examen dur de viata.

Au confruntari care ii pot lasa fara suflu. Miercuri, luna face conjuctie cu luna neagra, asa ca Taurii sa nu uite ca un cuvant odata spus, nu mai poate fi retras. Aveti grija la curent sau la aerul conditionat. Sa se si odihneasca pe masura.

Citeste si: TOP 3 zodii care vor avea o luna iulie plina de belsug

Gemeni

Maestrii in arta conversatiei, vor excela in cercul de prieteni, prin cuvant. Cuvantul lor va avea greutate, consistenta si va fi profund. Pe cei care lucreaza, Saturn ii obliga sa isi reorienteze prioritatile profesionale. Multe relatii se tensioneaza brusc, din cauza comunicarii alambicate a acestor nativi.

Lucrurile evolueaza neasteptat la nivel profesional. Vin banii printr-o decizie oficiala. Joi, sensibilitatea lor exalta si se pomenesc eroii unor evenimente ce tin de noroc.  Ca sanatate, atentie la raceli!

Rac

Pluto sustine conjunctia de la nivelul casei parteneriatelor si a contractelor. Vor trebui sa fie atenti la o serie de ingerinte ale familie. Sumele care vin nu acopera decat o parte din cheltuieli. Este posibil ca Racii sa isi doreasca sa recupereze ceva ce a apartinut parintilor, dar nu ajung la niciun acord. Atentie ce vorbesc la serviciu marti! Poate fi vorba si de a-si lasa de buna voie locul de munca.

Joi, cei care au o mica afacere au sansa unei reorientari. Se va munci pe branci si vor intampina dificultati. Vineri, se vor clarifica probleme care tin de mostenirea amintita. Dispute serioase cu un frate sau un var. Daca vor sa plece la drum sa aib grija. Fiti foarte atenti ce mancati, pentru ca aveti sistemul digestiv sensibil

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top