Connect with us
Horoscop zilnic 15 mai 2016. Berbecii sar in ajutorul celorlalti

Știri

Horoscop zilnic 15 mai 2016. Berbecii sar in ajutorul celorlalti

Fecioara

Nimic interesant in program astazi, ca atare poti profita de o zi libera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Ori esti foarte obosit si nu gasesti in tine forta de a face nimic care sa te solicite fizic, ori esti foarte plictisit si nu gasesti nimic deosebit de facut, deci ziua pare a fi complet pierduta pe lucruri banale, marunte, neimportante pentru o fire creativa ca tine. Esti influentat poate de cineva din anturaj care prefera comoditatea duminicala decat orice activitate, oricat de mica, ce ar mai putea anima un pic atmosfera.

Balanta

Ar fi perfect daca ti-ai putea permite azi o escapada intr-un decor romantic, de exemplu la mare sau in preajma unui lac, deoarece de acolo iti extragi azi energia pozitiva: din combinatia ideala de elemente naturale (apa, aer, soare) si locuri noi de vizitat. O calatorie s-ar potrivi de minune atmosferei emotionante de azi, poate in compania persoanei iubite, sau, daca nu exista cineva alaturi momentan, insasi calatoria poate fi sursa unei posibile intalniri din care sa se nasca o idila. Iesi in lume si bucura-te de tot ce simti!

Scorpion

Foarte contradictorie atitudinea ta astazi, pentru ca acolo unde ar trebui sa te comporti ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porti ca un copil lipsit de griji, cu gandul in alta parte. Poate nu e rea aceasta viziune mai superficiala in fata greutatilor, dar nu lasi cea mai buna impresie in ochii celor care asteapta mai mult de la tine. Adapteaza-ti modul de a te implica in ce ai de facut in functie de situatie, ca nu cumva sa le incurci intre ele, adica sa iei prea in serios lucruri banale si simple, si prea in gluma treburi importante.

Citeste si: Cum iti afli zodia opusa in dragoste

Citeste si: Vezi ce spune ascendentul tau despre tine!

Sagetator

Esti dinamizat de o persoana care are incredere in tine si ti-o arata pe fata. Cum sa nu faci tot ce-ti sta in putinta cand citesti in ochii lui ce asteptari imense are de la tine? Te motiveaza energia lui debordanta, iti da mai mult chef de actiune si, fie ca faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie va uniti fortele intr-un sens comun, toate merg ca pe roate si rezultatele incep sa apara. Singur ti-ar fi fost mai greu, fara sa ai pe cineva alaturi care sa te impinga de la spate, deci profita de incurajarile celui de langa tine care e convins ca esti capabil de o mare reusita.

Capricorn

De dragul prietenilor faci de multe ori concesii si la fel esti nevoit sa faci si azi daca nu vrei sa-l pierzi pe cel de langa tine. Desi ai si tu orgoliul tau si nu suporti sa fie terfelit, esti totusi nevoit sa lasi garda jos azi si sa-l lasi pe celalalt sa invinga. Nu e nicio competitie intre voi, dar ajungeti intr-un punct in care nimeni nu vrea sa cedeze si sa-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vrei, nu vrei, fii tu cel care renunta la mandrie. Daca te tii si tu tare pe pozitie iar celalalt nu vrea nici el sa indulceasca tonul, situatia poate denatura spre o despartire pe care amandoi o veti regreta.

Varsator

Creativitatea si imaginatia ta sunt la cote maxime, si tot ce iese acum din mintea ta e de calitate, demn de mandrie. Spune ce ai in gand, pentru ca merita aratat, folosit, valorificat. Poate fi un nou inceput intr-o directie care va construi, pas cu pas, ceva de care vei fi incantat la final. Ce-i drept, nu se ridica nimic peste noapte, dar, cel putin acum, conteaza foarte mult felul cum iei startul: cu incredere, cu entuziasm, cu optimism, plin de energie. Nu te lasa pana nu ajungi la roadele visate: esti pe drumul cel bun!

Pesti

Fii corect in aprecieri si nu te arunca la o concluzie daca nu cunosti lucrurile in profunzime. Fii sigur ca ai adunat toate informatiile necesare si ai invartit situatia pe toate partile, ca nu cumva sa emiti o opinie incorecta sau partiala. Informeaza-te din surse sigure inainte de a extrage concluzia finala si mai ales detaseaza-te de miezul evenimentelor. Daca incerci sa exprimi o parere cat esti direct implicat, ai putea fi subiectiv si nu tocmai corect in estimare.

Horoscopul pentru 14 mai 2016 oferit de eAstrolog.ro

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top