Connect with us
Horoscop zilnic 17 aprilie 2016. Capricornii primesc dovezi de iubire

Știri

Horoscop zilnic 17 aprilie 2016. Capricornii primesc dovezi de iubire

Horoscop 17 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziunie astrologice pentru aceasta zi.

Previziunile detaliate pentru 17 aprilie:

Berbec

Se stie ca intuitia ta e puternica, iar azi vei arata, inca o data, ca nimeni nu te poate pacali asa de usor. Mirosi minciuna de la o posta si iei masuri imediat, ca nu cumva sa te traga pe sfoara vreun profitor. Desi recunosti ca ai mai patit-o de multe ori inainte, de data aceasta nu te mai pacaleste nimeni, pentru ca ai de partea ta cele mai ascutite simturi care iti vor atrage imediat atentia asupra adevaratelor caractere ale celor din jur si care vor sa ti se bage pe sub piele. Nu le merge, ii vei tine la distanta si nu vei lasa pe nimeni sa te duca azi cu zaharelul!

Taur

Ai mari rezerve sa pleci azi la drum, de parca ar fi o calatorie impotriva vointei tale. Ai dori sa fii in cu totul alt loc, ocupandu-te de altceva, dar daca e o obligatie, vei accepta cu jumatate de gura, de parca ai presimti ca la capat nu te asteapta ceea ce ti s-a promis. Daca ai putea amana deplasarile pe altadata, ai fi foarte multumit, pentru ca daca pleci cu o atitudine ostila si negativa ca cea care iti da azi tarcoale, practic vei atrage chiar tu in calea ta o serie de incidente neplacute care iti vor confirma presimtirile.

Horoscop 17 aprilie 2016: Racii sunt alaturi de suferinta unui prieten drag

Gemeni

Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfect, ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti. Le ai si tu pe ale tale, fara indoiala, dar azi faci complet abstractie de motivele de suparare de pana mai ieri. Tu vrei o zi placuta de week-end si… asa vei avea!

Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016. Luna plina in Scorpion

Cele mai naive zodii

Rac

Cineva drag trece printr-un moment critic si suferi si tu alaturi de el, de parca ar fi problema ta. Pui mult suflet in necazurile altora, incat unii ar putea profita de bunavointa ta, tocmai pentru ca stiu ca te dedici intru totul problemelor in care sunt implicati. Totusi, discerne cu mai multa grija cine merita cu adevarat ajutorul tau, ca nu cumva unii sa-ti spuna ca au cele mai mari probleme doar pentru ca stiu ca tu vei face tot posibilul sa-i ajuti. Unii chiar nu merita efortul, deci trebuie sa alegi cu grija cui ii oferi sprijinul!

Leu

Cea mai mare bucurie a zilei este sa socializezi, sa treci prin locuri pe unde ai ocazia sa te intalnesti cu amicii tai sau de a face noi cunostinte. Dialogul merge ca uns peste tot, pentru ca ai un talent aparte de a te adapta oricarui mediu si oricaror subiecte de conversatie. Esti primit cu bratele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunosti, dar unde lasi o impresie excelenta, ceea ce iti va asigura o integrare rapida in noul mediu.

Fecioara

Esti martorul unui eveniment fericit in familie. Posibil ca o ruda apropiata sa devina parinte sau sa fii invitat la o nunta sau botez sau la orice alta petrecere intr-un cadru placut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tau sau, daca nu ai copii inca, poate chiar acum incepi sa te gandesti foarte serios la un astfel de plan de viitor. Dedica-ti timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru ca ai starea necesara de a te cobori la nivelul lor si de a-ti aduce aminte de copilarie, de acea vreme cand toate erau simple si frumoase.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top