Connect with us
Horoscop zilnic 17 aprilie 2016. Capricornii primesc dovezi de iubire

Știri

Horoscop zilnic 17 aprilie 2016. Capricornii primesc dovezi de iubire

Horoscop 17 aprilie 2016: Citeste previziunile astrelor pentru zodia ta!

Balanta

Faci echipa buna cu o persoana la fel de energica si de implicata in proiectul care te preocupa si va stimulati excelent unul pe altul. Gasesti in el tovarasul cel mai potrivit care te impinge si pe tine de la spate, te motiveaza sa depui toate eforturile pentru a ajunge cat mai repede la rezultatul dorit. Chiar daca uneori mai ridica tonul si se comporta agresiv, nu te deranjeaza atitudinea sa, pentru ca are efect benefic asupra ta in momentele cand iti pierzi increderea. Nu te lasa sa micsorezi ritmul, ci te sustine sa vaslesti mai departe!

Scorpion

Ai o stare psihica destul de proasta, de parca nu mai ai nici o speranta cu privire la directia de evolutie a unei situatii importante. Pot aparea perspective sumbre cu privire la o actiune de la care astepti foarte mult, din care ti-ai construit un ideal, iar acum apare riscul ca tot ce ai visat sa se zdruncine puternic. Nu trebuie sa te lasi pagubas, poate fi doar o perioada trecatoare, pe urma totul ar putea reveni la normal, deci continua lupta si speranta!

Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Trei zodii care se gandesc doar la sex

Sagetator

Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. Daca inca nu ai un loc al tau pe care sa-l numesti acasa, ai sansa de a face planuri mari in acest sens. Visezi cu ochii deschisi si iti imaginezi cum ar fi casa ta de poveste! Continua sa lasi fantezia sa zboare in voie, creeaza mintal un decor ideal in care te vezi traind, pentru ca unele vise chiar se implinesc! Vezi cu ochii mintii ca locuiesti intr-un spatiu exact asa cum ai dorit dintotdeauna si crede cu tarie in aceasta materializarea viziunii tale!

Horoscop 17 aprilie 2016: Capricornii primesc gesturi de iubire

Capricorn

Primesti atatea gesturi de adevarata iubire de la cei din jur, dar esti tentat sa le privesti cu raceala, de parca nu ar fi in forma pe care o visai. Nu poti pretinde dragoste la un anumit nivel sau intr-un anumit ambalaj, pentru ca dragostea poate fi doar adevarata sau falsa. Ceea ce primesti tu acum merita primit cu ambele maini si cu inima deschisa, dar vinovat esti tu, ca incepi sa cauti defecte la tot ce auzi, vezi sau simti. Risti sa pierzi o sansa de iubire sincera pentru ca iti spui singur ca nu meriti iubirea!

Varsator

Dragostea este planul cel mai sensibil. Esti trist, impovarat de griji, de un pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai bine il lasi in apele lui.

Pesti

Esti cam egocentrist si uiti ca o relatie implica reciprocitate si un schimb permanent de servicii. Astepti prea mult de la celalalt fara sa oferi mare lucru in schimb, dar va veni clipa cand toate aceste gesturi pe care le ceri de la partener vor trebui returnate in aceeasi masura. Azi te asezi numai pe tine in prim plan si iti place sa fii centrul universului partenerului, dar la celalalt nu te gandesti? El nu merita nimic de la tine? Nu-l sacrifica pe cel de langa tine doar pentru confortul tau personal, pentru ca asta e doar o dovada de egoism care nu-ti face cinste!

Horoscop oferit de ACVARIA

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top