Connect with us
Horoscop zilnic 18 aprilie 2016: Se intrevede succesul pentru Gemeni

Știri

Horoscop zilnic 18 aprilie 2016: Se intrevede succesul pentru Gemeni

Horoscop 18 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Cariera Taurilor cunoaste un moment important, care trebuie celebrat. Sagetatorii trec printr-o perioada plina de evenimente.

Previziunile detaliate pentru 18 aprilie:

Berbec

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat. Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

Taur

Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

Horoscop 18 aprilie 2016

Gemeni

Efortul colectiv la care ti-ai adus si tu contributia a ajuns intr-un punct din care deja se intrevede succesul! Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Zodia experta in psihologia inversa

Rac

Numai datorita prudentei poti depasi cu bine furtuna de evenimente care navaleste acum in calea ta. In alte conditii, te-ar fi bulversat complet si ti-ai fi pierdut cumpatul, dar de data aceasta reusesti sa te aduni foarte bine in fata haosului creat astfel incat sa nu dai nimic peste cap. Noroc ca existi tu in aceasta situatie pentru a readuce totul repede pe un fagas normal, pentru ca reusesti sa te reorganizezi perfect in fata surprizelor aparute din senin. Nu te grabi, nu te enerva, pentru ca orice situatie are rezolvare!

Leu

Stai de vorba cu familia si pui tara la cale pe indelete pentru perioada imediat urmatoare. Planurile pe care vi le faceti impreuna au toate sansele sa se materializeze, pentru ca nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cat se poate de concrete pentru care aveti toate mijloacele necesare sa le duceti la capat. Fiecare va juca un rol in desfasurarea lor, ca atare trebuie sa va asumati fiecare responsabilitati concrete, fara a promite ceva ce nu puteti face. Spune ce sta in puterea ta si du la indeplinire!

Fecioara

Nu esti in apele tale si se vede ca ceva te apasa pe suflet. Exista un aspect care te face mai sensibil, mai ingandurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Esti gata sa plangi de la orice fleac, sa te enervezi de la orice aspect care nu-ti convine, pentru ca s-au infiltrat in inima ta niste emotii negative, care de obicei nu te caracterizeaza. Lupta cu aceste stari, pentru ca nu sunt genul tau, si agata-te de un carlig de optimism si buna dispozitie oricat de mic, care sa te readuca la normal cat mai repede.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top