Horoscop zilnic 19 iunie 2016. Berbecii sunt suparati pe corpul lor

Balanta

Nu e stilul tau sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde sa iesi din aceasta pasa care-ti cam da tarcoale. Seamana cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fara sa poti spune clar de unde provine. Propune-ti o detoxifiere urgenta de ganduri negative, de emotii neplacute, de cine stie ce factori care iti aduc aminte de tot ce e mai urat si mai trist pe lume. Ia taurul de coarne si sterge din program tot ce te-ar putea deranja sau intrista. Inconjoara-te doar de lucruri care te fac sa te simti bine si iti ridica moralul: culoare, lumina, copii, muzica, glume…

Scorpion

Ar fi perfect daca ti-ai putea permite azi o escapada undeva intr-un decor romantic, de exemplu la mare sau in preajma unui lac, deoarece de acolo iti extragi azi energia pozitiva: din combinatia ideala de elemente naturale (apa, aer, soare) si locuri noi de vizitat. O calatorie s-ar potrivi de minune atmosferei emotionante de azi, poate in compania persoanei iubite, sau, daca nu exista cineva alaturi momentan, insasi calatoria poate fi sursa unei posibile intalniri din care sa se nasca o idila. Iesi in lume si bucura-te de tot ce simti.

Sagetator

Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele straluceste si fugi acolo, la padure, la mare, la iarba verde, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor natural superb.

Citeste si: TOP 3 Cele mai materialiste zodii

Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

Capricorn

Experimenteaza azi increderea totala, lasa-te complet in voia celui de langa tine sau in voia sortii. Nu mai incerca sa le controlezi tu pe toate. Arunca-te in gol, convins ca ai si centura de siguranta si sustinatori pe margine. Nu esti singur intr-un demers pe care il construiesti pas cu pas, ai alaturi oameni de nadejde de la care poti primi idei bune, sfaturi practice, poate si o interventie salvatoare. Nu te mai indoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalti, pentru ca detii toate resursele unei evolutii stabile si concrete, catre un succes total.

Varsator

E frustrant pentru tine sa stai pe loc acum, cand esti prins intr-un proiect important care iti acaparase toata atentia. Daca ar fi dupa tine, ai munci si azi, ca atare, chiar daca ar e zi libera, nu poti sta degeaba si mai arunci macar o privire peste etapele parcurse pana acum. Ai putea descoperi cateva puncte slabe care ar putea fi reparate in cel mai scurt timp. Vezi ce important e sa faci uneori o pauza si sa privesti lucrurile detasat, fara sa fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui facut si ce nu a mers ca la carte.

Pesti

Fii pregatit pentru o noua aventura! Dar ca sa poti incepe ceva nou, in primul rand trebuie sa te asiguri ca ai lasat locul complet curat in urma. Opreste-te un pic si priveste inapoi, la etapele care se apropie de final, pentru a te asigura ca nu ai lasat nimic nerezolvat. La un final de capitol, trebuie sa te eliberezi de resentimente, de regrete, de amintiri neplacute, pentru ca dupa ce iti eliberezi sufletul de emotii negative, vei fi pregatit pentru o renastere. Lasa tot ce te-a deranjat in urma, inchide acel capitol pentru totdeauna, acceptand faptul ca din toate acestea ai mai invatat ceva util pentru tine.

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Magureanu

Acest site foloseste cookies.

Read More