Connect with us
Horoscop 21.08.2016

Știri

Horoscop zilnic 21 august 2016. Pestii au noroc la bani

Leu

Ai curaj sa visezi, sa creezi din propria ta imaginatie lumi frumoase, pentru ca esti intr-un moment de creativitate maxima. Tot ce se naste acum in inima sau in mintea ta are mari sanse sa devina realitate foarte curand, pentru ca prinzi un val ascendent care te propulseaza in varf mult mai repede. De fapt, esti foarte motivat de acest vis si, pentru ca vrei sa ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insisti, depui eforturi pentru ca nu ai rabdare pana acolo. Pastreaza acest elan cat mai mult timp, pedaleaza repede! Vizualizeaza sau verbalizeaza ceea ce speri sa primesti, caci primul pas spre concretizarea unui scop e sa ti-l stabilesti tu foarte clar in minte.

Fecioara

Nu te grabi sa renunti la ceva de care ai impresia ca nu mai ai nevoie, da, poate in acest moment pare inutil, un balast pe care il tot cari dupa tine de ceva vreme, dar nu ai de unde sa stii daca nu cumva exact acel lucru va deveni esential peste un an, doi, zece. Sunt unele lucruri de care nu trebuie sa te debarasezi, chiar daca nu mai stii pe unde sa le depozitezi in viata ta: oameni, obiecte, amintiri, hartoage. Lasa-le, mai gaseste-le loc prin viata ta, pentru ca cel putin acel lucru pe care esti gata sa-l arunci azi la gunoi, iti va mai fi folositor candva, nici nu stii cand! Mai muta-le de colo-colo pana le vei gasi utilitatea!

Horoscop 21 august 2016

Balanta

Excursiile ar fi cel mai potrivit plan pentru astazi, pentru ca ai chef de miscare, ai energie din belsug, ba ai si un mijloc de locomotie la indemana, incat ar fi o zi perfecta pentru drumetii, pentru iesiri in natura cu bicicleta, pentru raiduri prin imprejurimi cu motocicleta, o plimbare calare la tara sau prin paduri, orice care ti-ar putea consuma energia de care dispui dar care sa iti si faca placere deopotriva. Atragi si pe altii in aventurile tale dinamice, descoperind cat de mult ti-a lipsit sportul in ultima perioada sau, daca totusi ai avut o viata sportiva, cat de mult ti-a lipsit aerul curat si natura!

Citeste si: Aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Scorpion

Cand cineva are succes sau ii merg lucrurile ca pe roate, fii sigur ca apar de peste tot si inamicii, criticii, rautaciosii invidiosi care incearca sa demoleze succesul acestuia. In aceeasi situatie esti si tu, caci reusitele tale nasc rautatile unora care nu pot ajunge acolo unde ai ajuns tu. Incearca sa nu pleci urechea la astfel de comentarii nemeritate, ci vezi-ti de treaba cu incredere deplina in tine. Unii arunca sageti otravite doar pentru ca asa le e caracterul, pentru ca nu stiu sa aprecieze ce fac altii, deci tu trebuie sa fii cel care devine imun la judecati dure si face abstractie de astfel de atitudini negative. Prefa-te ca nici nu auzi comentariile de pe margine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top