Connect with us
Horoscop 21.08.2016

Știri

Horoscop zilnic 21 august 2016. Pestii au noroc la bani

Sagetator

Ai numai motive de satisfactie astazi, de parca toate s-au asezat cum trebuie in viata ta si savurezi din plin starea aceasta de echilibru si confort. Pastreaz-o cat mai mult timp posibil, pentru ca numai de tine depinde acest lucru, nu de altii. Ai in jurul tau oameni destul de pasivi, de relaxati, care nu se uita in curtea ta, ca atare aceasta stare de bine poate fi mentinuta numai datorita atitudinii tale luminoase si tonice, datorita gandirii pozitive. Spune-ti in permanenta ca exista solutii la orice, ca totul evolueaza spre bine, ca nimic nu te opreste din evolutia ta si ai sa vezi ce minuni face aceasta stare pozitiva care se va revarsa asupra tuturor actiunilor tale.

Capricorn

Nu pune sare pe rana unui prieten care trece prin clipe dificile. Ai putea fi tentat sa-l critici, sa-l judeci, sa-i arunci in spate tot felul de acuze, or el numai de asta nu are nevoie. Incearca sa te pui in locul lui pentru o clipa, sa vezi ce simti, pentru ca e posibil ca el sa nu fie vinovat de situatia in care se afla. Poate nu intelegi foarte bine prin ce trece, de aceea ar fi bine sa-i asculti mai atent punctul de vedere, ca sa descoperi cum a ajuns aici. Dupa ce vei afla ce i s-a intamplat, vei putea sa-i oferi sfaturi foarte bune pentru a depasi impasul, deci rolul tau poate fi mult mai bun ca prieten care ii ridica moralul decat ca prieten care… ii face morala!

Citeste si: Ce secrete sexuale are fiecare zodie

Varsator

Priveste cu atentie directia in care vaslesti! Nu ti se pare ca mergi impotriva curentului? De aceea ai impresia ca nimic nu evolueaza, deci ar fi bine sa nu te mai opui atata. E incapatanarea ta proverbiala cea care te ambitioneaza sa mergi mai departe chiar daca nu sunt intrunite conditiile unui succes deplin, dar vei descoperi singur, la un moment dat, ca ambitia nu e atitudinea cea mai potrivita aici. Sunt momente in care ar fi indicat sa te lasi dus de val in voia lui, ca sa vezi unde te duce. Daca te comporti ca apa care se scurge printre pietre, vei trece mult mai usor de bolovanii de pe parcurs. Fii curgator, flexibil, lasa-te dus de curent!

Pesti

Se anunta ceva bani in perioada imediat urmatoare si deja incepi sa faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripesti? Atunci cand apar bani, apar si datorii urgente de platit, ca atare, inainte de a-ti face iluzii ca-ti vei cumpara cine stie ce obiect mult visat, adu-ti aminte de lista lunga da plati care stau de ceva vreme in asteptare. Daca ai nevoie de bani de urgenta pentru un plan caruia ii acorzi o importanta majora, te poti gandi la un imprumut, pentru ca ai putea gasi azi persoana care ti-ar putea fi de folos in acest sens, dar nu te inhama la o serie noua de rate sau de datorii daca ai deja un bagaj greu de acelasi fel in spate. Calculeaza-ti bine resursele!

Horoscop 21 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top