Connect with us
Horoscop 24 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 24 august 2016. Sagetatorii sunt nervosi

Leu

Te simti bine si iti permiti sa te si distrezi din cand in cand. Cu asemenea pofta de joaca, ar fi pacat sa o inabusi pentru a o face pe omul matur care priveste lucrurile rigid si temator. Zambeste, amuza-te, glumeste, pentru ca e atitudinea perfecta in situatia de fata. Inima te indeamna ca privesti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fara atata rigoare de om mare, pentru ca asa vei trece mult mai usor peste hopuri.

Fa haz de tot ce se petrece in jur, nu pune nimic la suflet, raspunde in doi peri celor care te critica, pentru ca nu are rost sa-ti strici buna dispozitie cu lucruri neimportante. Cat timp iti pastrezi acest tonus ridicat, ziua va merge ca pe roate!

Fecioara

Situatia ta financiara e in crestere, ai incredere in sensul promitator in care evoluezi, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea. Nu poti atinge bunastarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cat ai bate din palme, deci incearca sa evoluezi lent, dupa tehnica pasilor marunti.

Un succes il naste pe altul, iar tu esti inca pe parcurs catre rezultatele pe care le visezi. Imagineaza-ti ca bugetul tau e ca un ogor care are nevoie si de ingrijire, si de fertilizare, si de plivire, si de munca din greu, pana cand ajungi sa culegi recolta. Esti abia pe parcursul acestor etape de inmultire e veniturilor, dar fii sigur ca esti pe calea cea buna.

Horoscop 24 august 2016

Balanta

Cum sa nu-ti sara tandara daca, la orice usa ai bate, ti se raspunde agresiv, nepoliticos, fara sa gasesti nicaieri de un dram de amabilitate si intelegere. Daca ai de a face azi cu institutiile statului, birocratia te va aduce pe marginea exasperarii, pentru ca nu gasesti nicaieri persoane care sa te asculte si sa iti inteleaga doleantele.

Multe usi ti se inchid in nas, esti trimis la plimbare cu un ton superior si termini ziua cu un sentiment de iritare ori de cate ori te gandesti la relatiile defectuoase ale acestei zile. Nici tu nu esti mai amabil, recunoaste, dar reactia e fireasca cand esti tratat asa.

Citeste si: Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Scorpion

Cu ajutorul potrivit, totul iti merge de minune, deci aici trebuie sa faci cele mai mari eforturi, de a gasi tovarasii cei mai buni pentru situatia in care te afli, sa le castigi simpatia si dorinta de a-ti sari in ajutor. Apeleaza la tot arsenalul tau de cucerire, pentru ca ai nevoie de prieteni care sa participe la problema in care esti implicat.

Ai multe de invatat de la ceilalti, ca atare nu insista sa te descurci singur, pentru ca lucrurile vor evolua mult mai repede si mai simplu daca faci echipa cu oameni pregatiti in domeniu. Nu e o rusine sa ceri ajutorul, nici sa bati la usa unui om a carui meserie este aceea de a-ti rezolva tie problema.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top