Connect with us
Horoscop 24 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 24 august 2016. Sagetatorii sunt nervosi

Sagetator

Daca nu-ti tii sub control nervii, astazi, risti sa rupi totul la primul impuls si sa pornesti intr-o directie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relatie care dureaza de ani de zile, de a pleca de la un loc de munca intr-un moment de iritare maxima, de a renunta la un proiect doar pentru ca ai ajuns intr-un impas, sunt mai mari astazi, de aceea ar fi bine sa te calmezi inaintea oricarei decizii cu iz categoric.

Daca o iei la nervi, sub imperiul emotiilor negative de moment, ai putea alege o cale pe care, mai devreme sau mai tarziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

Capricorn

Nedreptatea devine insuportabila pentru tine, si te ridici cu vehementa impotriva celor care nu stiu sa respecte adevarul sau legea. Ca e vorba de legi scrise incalcate de unii cu buna stiinta, sau de niste legi ale bunului simt de care unii nu tin cont, te irita atitudinea obraznica a unora si incerci sa iei unele masuri severe.

Lupta cu cei care nu vor sa se supuna acestor reguli, pentru a nu-i lasa sa castige ceva pe nedrept. Cand e in joc adevarul sau justitia, nimeni nu te poate opri, si esti gata sa militezi pentru a le redobandi si a le impune in fata tuturor ca puncte de reper.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Varsator

Nu poti coopera eficient cu niste persoane mai tinere decat tine, cu o atitudine mai moderna, dar cu care nu poti fi de acord. Dai dovada de un dram de rigiditate, pentru ca nu te poti adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tau de a privi lucrurile.

Ii cam tragi inapoi, dar noroc ca ei nu tin cont de piedicile sau rezervele tale, ci isi vad de treaba pana la capat. Vei vedea la final ca au avut idei constructive, pe care ar fi meritat sa le preiei si sa le pui in aplicare, dar va fi prea tarziu sa mai schimbi ceva, regretand ca ai fost atat de refractar si critic cu ei.

Pesti

Daca discuti si cu altii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o multime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tau final. Nu pastra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricat de ciudate ar suna pentru altii, pentru ca azi ai putea descoperi si alte persoane cu vise similare si poti urma sfaturile venite de la acestea.

Nici un vis nu e nici prea indraznet, nici prea inalt pentru nimeni, si poti vedea ca si altii viseaza la fel ca si tine. Nu te teme ca visezi ceva ce pare, pentru multi, imposibil. Azi vei intalni oameni care au reusit sa-si implineasca visul, chiar daca initial parea doar o iluzie, semn ca se poate orice!

Horoscop 24 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top