Connect with us
Horoscop zilnic 24 iunie 2016

Știri

Horoscop zilnic 24 iunie 2016. Racii dau dovada de organizare

Horoscop zilnic 24 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 24.06.2016!

Berbec

Treci printr-un moment riscant care, daca nu e gestionat cu mult calm si cu rabdare, poate sta la originea unui mare esec ce-ti va da batai de cap multa vreme. Dar daca nu te bagi singur in gura lupului, daca nu risti nimic si nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni intr-un final la normal. Tentatia de a face un gest incorect, cu gandul ca te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare in acest caz. Poti depasi impasul doar prin mijloace corecte, urmand doar calea cea dreapta, altfel ispita rea de a calca stramb te va costa scump. Prudenta maxima, deci!

Taur

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru ca urmeaza o serie de plati majore si incerci sa-ti administrezi resursele cu prudenta si intelepciune. Va veni scadenta si nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul sa asezi banii pe caprarii, ca sa fii sigur ca nu ramane nimic neachitat. Dai dovada de o buna organizare din punct de vedere financiar, reusesti sa tii sub control toate platile astfel incat sa nu dezechilibrezi balanta. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grija ce alegi sa faci cu banii tai actuali sau… viitori!

Citeste si: Care sunt cele mai agresive zodii

Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

Gemeni

E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celalalt, ci vasliti laolalta!

Rac

Azi dai dovada de o buna organizare pe mai multe planuri simultan, incat ai putea fi la fel de eficient si pe un plan, si pe altul, fara sa aluneci spre superficialitate sau neglijenta. E ca si cum ai juca doua roluri in acelasi timp si le duci cu brio la capat fara probleme. Probabil esti la mijloc intre doua echipe, intre doua activitati diferite si reusesti sa te concentrezi imediat si la una si la alta cu succes. Aceasta e o buna distributivitate a fortelor, pentru ca numai tu poti sa le faci pe toate atat de bine in acelasi timp! Ba, pe o agenda deja incarcata, te trezesti si cu sarcini in plus, ca te miri si tu ce bine iti iese!

Leu

Daca unii au inceput sa se indoiasca asupra sensului de mers al proiectului la care lucrati impreuna, probabil e deja un semn ca va apropiati de un esec, si nicidecum de o reusita. Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervata fata de ceea ce mai e de facut, nu e deloc benefica succesului, pentru ca nu poti avea parte de reusita daca ai alaturi de tine oameni care resping orice propunere. Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – si e normal ca totul sa bata pasul pe loc intr-o astfel de atmosfera. Nu e mediul cel mai constructiv in care puteai nimeri.

Fecioara

Ocupa-te mai mult de sanatatea ta, pentru ca este un moment bun sa gasesti cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te framanta. Ca descoperi, prin vreo revista, o reteta demna de urmat, sau primesti de la un specialist un sfat autorizat care iti poate ameliora starea de sanatate, urmeaza-le, pentru ca nu intamplator ai dat de ele. E semnul ca erau pentru tine, pregatite demult, dar abia azi trebuie sa ajungi tu la ele. Pune-le in aplicare cu incredere deplina, nu te lasa dupa primele hopuri, deoarece efectele acestui tratament, de orice natura ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice si benefice tie: cresc nivelul de energie si capacitatea ta de auto-vindecare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top