Connect with us
Horoscop 25 aprilie 2016. Previziuni detaliate pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop zilnic 25 aprilie 2016. Varsatorii iau o decizie importanta

Horoscop 25 aprilie 26. Cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Horoscop 25 aprilie 26. Cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Gemenii primesc o veste neasteptata, care le va strica ziua, ais Scorpionii vor rezolva o problema cu o discutie.

Previziuni detaliate 25.04.2016:

Berbec

Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate. Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza pe indelete, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis!

Taur

Apare sansa unei noi relatii sau iei decizii in cuplul deja format, pentru acum ca se traseaza urmatorii pasi intr-un plan important pentru viitor. Esti pus pe fapte mari, dai nastere unor idei marete si unor planuri deosebite in care e implicat si partenerul. Esti in fata unui nou inceput si pe umerii tai cad cele mai grele decizii, dar esti persoana potrivita s-o faci! Relatia de cuplu capata o tenta rationala, deci s-ar putea spune ca iubesti mai mult cu capul decat cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei indragostiti pana peste urechi, pentru ca asa poti pastra contactul cu realitatea si poti gandi limpede.

Gemeni

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.

Horoscop 25 aprilie 2016

Rac

Daca te detasezi un pic de situatia in care te simti blocat, vei reusi sa vezi lucrurile de sus, ca intr-o imagine de ansamblu foarte clara. Imagineaza-ti ca esti un vultur care se inalta deasupra tuturor si, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, incotro pot merge, practic se deschide o paleta larga de posibilitati pe care, de la nivelul solului, n-o poti vedea. Ca atare ofera-ti aceasta sansa de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi ca dincolo de piedica ce te tine acum captiv, e o lume larga ce merita explorata. Nu te crampona in banalul hop, ci fii sigur ca dincolo de el e lumea ta!

Citeste si: Horoscop lunar MAI 2016. Previziuni generale

Leu

Se stie ca esti un om extrem de creativ, original si inventiv, deci de ce nu te folosesti de aceste atuuri? Ai la dispozitia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte usor, dar trebuie sa-ti iei inima in dinti ca sa te opui curentului impus de altii. Nu conteaza ca unii te vor considera ciudat sau nu-ti vor intelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important sa-ti atingi scopurile prin fortele proprii. Uneori, e mult mai bine sa te abati de la reguli, legi sau calea deja trasata de altii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc langa carare, ci in adancul padurii! Nu incerca doar caile batatorite de altii inainte, ci ofera-ti libertatea de a te juca un pic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top