Connect with us
Horoscop zilnic 26 august 2016

Știri

Horoscop zilnic 26 august 2016: Lucrurile intra pe fagas normal pentru Capricorni

Horoscop 26 august 2016. Previziuni pentru 26.08.2016.

Pentru Capricorni, lucrurile incep sa intre pe fagas normal. Problemele din ultima perioada incep sa se rezolve, iar sarcinile pe care le-ai primit la munca le vei finaliza cu succes. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu te poti detasa de o situatie conflictuala din trecut care inca te irita. In loc sa duci dupa tine, la nesfarsit, o cearta care ar fi trebuit sa se stinga demult, mai bine te-ai opri un pic in loc si ai vedea ce te mai deranjeaza inca pentru a sta de vorba matur si pentru a readuce totul la normal.

Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie sa existe dorinta de ambele parti sa stingeti scanteia de scandal de odinioara. Daca vezi ca celalalt tot o intretine, e greu de crezut ca vei trece cu vederea atitudinea sa si-l vei ierta tu primul.

Taur

Nu te opri din ascensiunea ta profesionala, nu te crampona de un job care, momentan, iti inspira stabilitate. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun sa o iei pe alt drum in cariera. Tu poti mai mult, ai vise mai inalte de atat, exista cai de explorat mai largi si mai interesante, deci nu te multumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar daca ti se pare ca merge bine.

Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfactie deplina, de acel sentiment de implinire pe care numai o evolutie continua si din ce in ce mai inalta ti-l poate oferi. Alege-ti un nou scop suprem de atins si insista: nu deveni comod!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru

Gemeni

Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului.

Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Rac

Incearca sa te detasezi de atmosfera cam sumbra pe care o creeaza niste prieteni in preajma ta. Ei profita de deschiderea ta spre problemele altora si te acapareaza cu ale lor, or tu nu ai nicio legatura cu problemele care ii macina.

Chiar daca empatizezi cu ei, chiar daca ti-e mila de tot ce li se intampla, nu inseamna ca trebuie sa-i lasi sa te copleseasca asa cu necazuri si tristeti. E treaba lor cum si le rezolva, deci nu prelua pe umerii tai ceea ce ai nu pot face! Tu vei ramane fara energie din cauza satisfactiei lor de a te trage in jos, alaturi de ei.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top