Connect with us
Horoscop zilnic 26 august 2016

Știri

Horoscop zilnic 26 august 2016: Lucrurile intra pe fagas normal pentru Capricorni

Sagetator

Priveste la cel matur de langa tine cu incredere si respect, pentru ca ajutorul sau se va dovedi a fi esential pentru problema in care esti implicat. Asculta-i indrumarile, pentru ca stie ce spune, are mai multa experienta de viata si se arata dispus sa te ghideze spre o iesire din impas. Recunoaste ca nu le stii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetua scoala a vietii la care primesti noi si noi invataturi folositoare.

Persoana cu care ai sansa sa discuti iti este superioara din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situatii ca cele in care esti tu acum implicat si de fiecare data a gasit solutii inteligente. Cere-i, apoi supune-te instructiunilor sale, pentru ca ai de castigat!

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Capricorn

Toate trec, orice suferinta se stinge, orice gol se umple, orice boala se vindeca, deci esti intr-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe fagasul normal. Totul e sa ai rabdare ca sa se restabileasca armonia fireasca in aceste situatii.

Nu-ti pierde increderea sau speranta, esti pe drumul cel bun catre rezolvarea tuturor aspectelor care par sa o fi luat un pic razna in viata ta, dar daca nu-ti educi mai mult rabdarea si nu-ti canalizezi vointa spre vremuri mai bune, nu faci decat sa dai si mai tare peste cap lucrurile. Calmeaza-te si asteapta: va fi bine!

Varsator

Esti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza usor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri intr-o clipa daca apeleaza la toata recuzita de vorbe dulci si declaratii pompoase, dar acest lucru poate avea si reactii adverse: ai putea fi manipulat mult mai usor prin aceste arme, pentru ca unii vad ca te pot influenta repede daca umbla la coarda ta sensibila.

Desi te bucuri de simpatia celor care iti in companie, dar nu toti merita increderea ta. Tine-ti emotiile sub control si acopera-ti inima cu un scut protector.

Pesti

Relatia ta cu medicina este in prim plan, pentru ca esti nevoit sa bati la usa unui cabinet medical. Poate nu pentru ca ai tu probleme de sanatate, ci mai degraba pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de ingrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sanatatea unor persoane care sufera langa tine ti se potriveste de minune: de la a pregati cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent si pana la a intra cu cineva chiar in sala de operatii.

Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care sufera, deci dedica-ti timpul si energia unui astfel de gest nobil. Esti constient cat de importanta e o vorba buna cand cineva e bolnav, de aceea o oferi cu draga inima!

Horoscop 26 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top